Suedia: Români acuzați că au forțat trei românce să facă un „turneu de prostituție“. Femeile au fost exploatate în 16 orașe

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi români sunt cercetați pentru trafic de persoane și înlesnirea prostituției, după ce au forțat trei românce să se prostitueze în Suedia. Cei cinci români au făcut un real „turneu de prostituție“, în cel puțin 16 orașe din țară.

Cei doi bărbați români sunt acuzați că au luat din România trei femei, de contișie săracă, pe care le-au forțat să se prostitueze în  numai puțin de 16 orașe din Suedia. Aceștia postau numerele de telefon la care puteau fi contactate prosttuatele pe site-uri de matrimoniale.

Autoritățile Din Uppsala, în curstodia cărora se află acum cei doi bărbați, au întocmit o „hartă prostituției“, în funcție de regiunea de unde postau anunțul respectiv anunțând că  „turneul prostituției“ a ajuns acolo, anunță chiar autoritățile suedeze din Uppsala.

Cei doi români au călătorit împreună cu femeile prin: Helsingborg, Halmstad, Norrköping, Västerås și Uppsala. În Uppsala, au fost de mai multe ori, potrivit anchetei, oferta de clienți pare să fi fost mai sporită aici. Ambii bărbați, reținuți încă de anul trecut de utoritățile suedeze, neagă acuzațiile. 

Două dintre femei urmează să fie audiate în cadrul procesului celor doi român, în timp ce a treia va fi audiată prin video-telefon, femeia urmând să nască în cel mai scurt timp, relatează svt.se.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel