SUA. 14 zile de carantină pentru cei care intră în Chicago. Măsura se aplică şi rezidenţilor

Andreea Cosma |
Data publicării:
freepik.com
freepik.com

Consulatul General al României la Chicago transmite informaţii cu privire la măsurile luate de autorităţi, respectiv carantoinarea sau izolarea pentru 14 zile a celor care  vin din state unde există o creştere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Măsura se aplică chiar şi rezidenţilor.

"Autoritățile din Chicago au emis un ordin cu privire la călătorii dinspre alte state. Astfel, începând cu data de luni, 06 iulie 2020, persoanele care se întorc din state unde există o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19, inclusiv rezidenții din Chicago vor intra în carantină timp de 14 zile. Statele menționate sunt: Alabama, Arkansas, California, Florida, Georgia, Idaho, Louisiana, Mississippi, North Carolina, Nevada, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah. Pentru informații, vă rugăm să accesați acest LINK.

În acest context, Consulatul General al României la Chicago își desfășoară activitatea cu măsuri de precauție destinate evitării infectării cu noul coronavirus atât a solicitanților de servicii consulare cât și a personalului propriu. Astfel, numărul de programări este limitat și valabil doar pentru solicitanții de servicii consulare care sunt rezidenți în aria de competență a CG Chicago, respectiv: Illinois, Indiana, Iowa, Kansas Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, North Dakota, South Dakota", a transmis Consulatul General al României la Chicago.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel