Stephan Pelger a murit! Cunoscutul designer român avea 44 de ani. Cătălin Botezatu: „Nu-mi vine să cred!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Stephan Pelger
Stephan Pelger

Stephan Pelger, cunoscutul designer român, a murit! Avea 44 de ani. Potrivit primelor informații, acesta ar fi fost găsit fără suflare, în locuință, de către un vecin.

Stephan Pelger a devenit faimos în România și putea fi descris ca fiind unul din cei mai cunoscuți creatori de moda din țara noastră, care a uimit o lume întreagă cu creațiile sale. Se pare însă că acesta a decis să își încheie socotelile cu viața și a recurs la un gest necugetat, potrivit Antena 3 CNN.

Stephan Pelger ar fi fost fost găsit spânzurat. Designerul de modă, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost în depresie conform unor surse. Nu sunt indicii care să confirme că a fost victima vreunei infracțiuni, spun surse judiciare citate de Realitatea PLUS.

„Str.C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 43 ani, gasit spanzurat de catre un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, au anunțat autoritățile.

Stephan Pelger a murit

 

Cătălin Botezatu a comentat în direct, la Antena 3, despre decesul lui Stephan Pelger: „Nu-mi vine să cred, nu știu de ce ar fi putut să facă asta. În urmă cu 2, 3 săptămâni era foarte happy (n.red. Fericit), mersese la medic pentru un implant de păr, chiar nu înțeleg ce l-a împins să facă acest nebunie. Avea niște momente în care era depresiv, dar nu într-atât încât să facă acest gest.

Știu că mergea la familia lui din străinătate, acolo își încărca bateriile, era foarte ok, chiar nu îmi dau seama ce s-a întâmplat“, a comentat Cătălin Botezatu. 

Stephan Pelger: „mi-e limpede că am nevoie de ajutor“

 

În urmă cu câteva săptămâni, Stephan Pelger spunea, într-un interviu, ca are probleme cu somnul și că nu poate dormi fără să ia pastile. „De ani de zile! Însă partea severă a acestui sevraj îngrozitor a început în august 2018, atunci când am trecut prin acea experiență nefastă de care șțiți cu toții, respectiv jaful din Cannes. Din acel moment, nopțile pentru mine au devenit mai scurte, coșmarurile mai puternice, grijile la fel, iar insomnia și-a pus amprenta pe toate aspectele vieții mele“, explica Stephan Pelger pentru CSID.

Amintim că designerul a fost răpit și jefuit când se afla pe Coasta de Azur. Purta bijuterii extrem de scumpe, iar, când se afla la restaurant, în jurul orei 23:00, a fost împins de către un bărbat într-o mașină. De atunci, 11 ore nu își amintește ce s-a întâmplat.

„Eu am deja un an de zile de când încerc să mă mobilizez, să mă motivez să mă ridic din pat, chiar dacă nu dorm toată noaptea. Încă sunt multe lucruri frumoase pe care le pot face, însă mi-e limpede că pentru a le duce la cap am nevoie de ajutor: de un psiholog, de un psihiatru, de medicație potrivită“, maispunea regretatul designer de modă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel