Stelian Ion: Procurorul Tudorel Toader a cerut închisoare pentru un om care a vândut un viţel

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Deputatul USR Stelian Ion i-a cerut ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să demisioneze. Stelian Ion îl acuză pe Toader că a trimis în judecată un om care ”a cumpărat o vacă şi un viţel şi după câteva zile a vândut viţelul, când era procuror comunist.

Stelian Ion spune că Toader, care șine prelegeri despre drepturile omului, a trimis în judecată un bprbat care a vândut un vițel pentru că nu avea ce să le dea copiilor să mănânce.

”Tovarăşul ministru ţine cuvântări legate de drepturile omului, dar uită nişte speţe importante, uită de Ionel, acel român care avea nevoie să pună ceva pe masa copiilor şi care a cumpărat o vacă şi un viţel şi după câteva zile a vândut viţelul. Dar numai că în această operaţie abominabilă a intervenit procurorul comunist Tudorel Toader şi a devoalat această faptă inimaginabilă, şi l-a trimis în judecată, şi a cerut pentru el închisoare. Acesta este omul care vă ţine dumneavoastră prelegeri despre drepturile omului, despre respectarea drepturilor omului", a declarat Stelian Ion.

Acuzația a fost făcută marți la dezbaterea moţiunii intitulate "Tudorel Toader şi PSD - ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie". Aceasta a fost iniţiată de 91 de deputaţi PNL şi USR, potrivit agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel