Spania. Unul dintre cei doi frați ROMÂNI care au ÎNGROZIT țara l-a SNOPIT în BĂTAIE pe turnătorul lui

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristian Săndulache, în vârstă de 35 de ani, care a fost condamnat în ianuarie la 55 de ani de închisoare pentru mai multe infracţiuni extrem de grave, este ținut în izolare în închisoarea Asturia după ce ar fi încercat să îl ucidă pe unul dintre foştii lui locotenenţi, care a colaborat cu anchetatorii şi l-a turnat.

Potrivit elcomercio.es, cel care a fost snopit în bătaie este Marian Meaucă, şi el condamnat în acelaşi proces, la 2 ani de detenţie. Profitând de o întâlnire cu avocaţii, pe 1 februarie, Săndulache, ajutat de un alt deţinut, l-ar fi izolat pe Meaucă şi l-ar fi bătut până l-ar fi lăsat lat. Victima, cu răni grave, a ajuns la spitalul Central din Asturia.

Marian Meaucă a fost unul dintre locotenenţii fraţilor Săndulache şi el le-ar fi ajutat pe româncele terorizate de cei doi să fugă şi să depună plângeri la poliţie. Ulterior a colaborat cu anchetatorii şi le-a oferit mai multe dovezi ale vinovăţiei celor doi fraţi.

Citește și Spania. Proxeneți români, CRUZIME fără margini: I-au tăiat mâna și i-au dat să mânânce bancnote. Detalii ȘOCANTE din dosarul fraților Săndulache

Cristian Săndulache a fost izolat într-o celulă păzită exact cum sunt păzite celulele teroriştilor. În plus, autorităţile au decis să îl transfere într-o închisoare de maximă siguranţă din altă provincie pe fratele lui, Sebastian, condamnat la 53 de ani.

Cristian Săndulache, liderul unei reţele de teroare în Asturia, ar fi forţat zeci de românce, cu violenţă extremă, să se prostitueze în cluburi din Llanera şi Siero. Ar fi reuşit să le aducă din ţară în Spania promiţându-le un loc de muncă şi o viaţă mai bună.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel