Spania. Proxeneți români, CRUZIME fără margini: I-au tăiat mâna și i-au dat să mânânce bancnote. Detalii ȘOCANTE din dosarul fraților Săndulache

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Frații Săndulache, cei doi români care au uimit Spania prin cruzimea lor, au fost condamnați la 108 ani de închisoare. 

Cristian și Sebastian Săndulache au fost condamnați la 55 și respectiv 53 de ani de închisoare, de către un tribunal spaniol, aceștia fiind acuzați de proxenetism și violența extremă.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, frații Săndulache au fost condamnați pentru tratamentul brutal și umilitor pe care îl aplicau femeilor pe care le forțau să se prostitueze. Aceștia au violat și au bătut mai multe femei, pe care le-au forțat să lucreze la bordelul lor din localitatea Oviedo (nord-vestul Spaniei)

Cruzimea fraților Săndulache i-a șocat pe judecători

 

În timpul procesului, procurorii au prezentat instanței mai multe detalii de-a dreptul înfiorătoare. Astfel, potrivit mărturiilor victimelor, cei doi și-au introdus bile metalice în penis pentru a le chinui pe femeile pe care le violau. 

Una din prostituate a povestit că a fost obligată să mănânce bancnote de euro, atunci când nu a adus suficienți bani, amenințând-o că data viitoare va mânca monede.

Mai mult, frații Săndulache i-au tăiat brațul unei femei cu o sabie, după ce au bătut-o atât de rău încât nu s-a dat jos din pat timp de o săptămână.

Pe lângă proxenetism, cei doi frați se ocupau și cu cămătăria. Astfel, o victimă a povestit în instanță că unul dintre ei, Cristian Săndulache, i-a spus: "Dacă nu plătești, îi dau foc mamei tale. Și bunici tale îi dau foc. O să te omor, o să-ți pun corpul într-o pungă și o să te arunc pe marginea drumului".

Victimele erau femei din zonele sărace ale României, cărora le promiteau o viață mai bună în Spania. Potrivit anchetatorilor, cei doi făceau până la 10.000 de euro pe noapte din exploatarea femeilor.

Pe lângă condamnarea la ani grei de închisoare, cei doi frați au fost obligați să plătească și despăgubiri pentru victimele lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel