Spania. Șofer român, ARESTAT după ce a condus pe contrasens pe autostradă. Se urcase beat la volan

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
spania_sofer_camion_oprit
spania_sofer_camion_oprit

Șoferul unui camion a fost oprit de polițiști, deoarece s-e deplasat cel puțin 11 kilometri, pe contrasens, pe autostrada AP-7. Mai mult, acesta era sub  influența alcoolului pe autostrada AP-7, unde a călătorit cel puțin unsprezece kilometri.

 

După cum a raportat poliția, șoferul de 30 de ani, cetățean român, a fost reținut. Bărbatul este rezident în Alcanar (Tarragona), iar evenimentul a avut loc pe data de 27 decembrie la kilometrul 42,5 al AP-7, lângă Borrassà, în regiunea Alt Empordà.

Șoferul a fost arestat ca presupus autor infracțiunii de conducere imprudentă, sub influența alcoolului, punând în pericol grav viața participanților la trafic. Șoferul român a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Evenimentele s-au produs pe 27 decembrie, în jurul orei două dimineața, când o patrulă e circulație din Girona a observat un  autocamion cu semiremorcă, care circula pe autostrada AP-7 pe contrasens, relatează lavanguardia.com 

Un agent de poliție l-a localizat la kilometrul 31,5 în timp ce conducea pe contrasens, doar cu luminile de poziție din față. la vederea echipajului de poliție, șoferul a făcut o manevră bruscă și a părăsit autostrada la ieșirea 4. Agenții au reușit să oprească camionul și i-au cerut șoferului să iasă din cabină. Acesta însă a refuzat, devenind agresiv față de polițiști. Polițiștii au simțit un n miros puternic de alcool care provenea, atât din interiorul cabinei, cât și de la șofer, însă șoferul a refuzat să să fie testat cu aparatul etilotest.

În cabina TIR-ului, polițiștii au găsit mai multe sticle de coniac, bere și alte băuturi alcoolice. Mai mult, oamenii legii au constatat că șoferul circulase multe ore decât era permis și nu respectase odihna obligatorie. În plus, au observat că tirului îi lipsea roata din spate dreaptă și că avea doar janta. Vehiculul avea zgârieturi pe toată partea stângă, avarii care au coincis cu cele ale barierei de de protecție a autostrăzii, la kilometrul 41,5 Sud. Datorită acestor evenimente, șoferul a fost reținut și predat instanței.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel