Spania. Un român și doi spanioli au fost arestați după ce a bătut crunt un tânăr: i-au tăiat fața, l-au lovit și au încurajat un pitbull să-l muște

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto
Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto

Un român și doi spanioli au fost arestați după ce a bătut crunt un tânăr. Principalul presupus agresor a luat un zbor spre Londra a doua zi după eveniment, astfel că acesta este căutat pentru a fi arestat. 

Trei persoane, dintre care una minoră, au fost arestate pentru presupusa lor implicare în "bătaia brutală" a unui tânăr de 21 de ani din Elche, Spania. Victima a fost tăiată cu un cuțit pe față și bătută cu pumnii, după care au determinat un pitbull să îl muște, lovindu-l, de asemenea, cu picioarele când era neajutorat la pământ.

Cu toate acestea, principalul presupus agresor, pe care toată lumea l-a identificat ca fiind cel care a tăiat victima și a incitat câinele să îl muște, potrivit anchetei, a luat un zbor spre Londra a doua zi după incident. Astfel, cercetările continuă până la arestarea sa.

 

Victima se află la spital, cu răni grave pe față și pe mâini

 

Victima a fost operată de urgență la Spitalul General din Alicante pentru rănile produse la nivelul feței, au informat joi surse din cadrul poliției. Potrivit raportului medical, el avea o rană adâncă pe bărbia stângă, eroziuni nazale, răni grave pe mâna dreaptă, care ar fi fost provocate de încercarea de a se apăra de atac, și o rană pe fesa stângă.

Cei trei arestați, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, de origine spaniolă și română, au depus mărturie la secțiile de poliție, după care minorul și un alt suspect au fost puși în libertate, în așteptarea unei citări în instanță. Cel de-al treilea a fost pus la dispoziția tribunalului de instrucție din Elche.

 

Victima a fost tăiată cu un cuțit pe față și atacată de un câine periculos

 

Faptele s-au petrecut la 27 martie într-un parc din cartierul Carrús din orașul Elche, unde, aparent, doi bărbați se întâlniseră pentru a rezolva o dispută anterioară, potrivit martorilor și a victimei însăși.

Când a ajuns la locul respectiv, împreună cu trei prieteni, l-a văzut pe cel cu care se înțelesese să rezolve problema, care era însoțit de cel puțin alte douăzeci de persoane. La un moment dat, unul dintre acești indivizi a aplicat ceea ce martorii au identificat ca fiind o lovitură puternică în fața prietenului său, care a căzut la pământ sângerând abundent pe față. Ulterior s-a aflat că această lovitură fusese un atac cu un cuțit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel