Spania. Un român risca să arunce în haos o zonă industrială din Granada: A furat aproape 20 de capace de canalizare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, de naționalitate română, fără antecedente penale, a fost arestat în zona industrială El Florío, din Granada, la primele ore ale dimineții, când polițiștii l-au localizat pe suspect. Acesta este acuzat că a furat 15 capace de canalizare.

Agenți ai Poliției Naționale, aflați în misiune de prevenire a comiterii de fapte penale și de menținere a siguranței publice, au arestat în El Florío un bărbat de 39 de ani, de naționalitate română, fără antecedente penale, ca presupus autor al furtului a 15 capace de vizitare. Valoarea lor este estimată peste o mie de euro și aparțin serviciilor publice de canalizare și telefonie. 

Românul a fost prins la primele ore ale dimineții cu două cărucioare pline cu capacele respective, precum și cu mai multe unelte care ar fi facilitat extragerea acestora. Bărbatul reținut a fost deja predat autorităților judiciare.

Spania. Un român risca să arunce în haos o zonă industrială din Granada

 

Evenimentele au avut loc în toiul nopții, în jurul orei 3:30, când o patrulă de poliție aflată în misiune de prevenire a săvârșirii de fapte penale și de menținere a siguranței publice a fost alertată cu privire la existența mai multor indivizi care ar fi sustras capacele metalice de canalizare.

După ce s-au deplasat în zona industrială menționată mai sus, agenții au început o cercetare sistematică a zonei, reușind să localizeze un bărbat lângă două cărucioare care sunt folosite de obicei de persoanele care caută fier vechi. În aceste cărucioare, oamenii legii au găsit un număr de 14 capace de vizitare metalice, dintre care zece pătrate și destinate să acopere gurile de vizitare ale serviciului de telefonie și alte patru de dimensiuni mai mari aparținând serviciului de iluminat. Un alt capac de vizitare a fost găsit în cel de-al doilea cărucior.

Un român a furat aproape 20 de capace de canalizare, în valore de 1.000 de euro 

 

Evaluarea materialului recuperat de agenți, în total 15 capace metalice, efectuată de personalul de întreținere al Primăriei din Granada a depășit cifra de 1.000 de euro. Capacele de gură de canal au fost apoi repuse la locul lor inițial pentru a evita alte pericole. Împreună cu capacele de vizitare recuperate, agenții au confiscat și patru chei de tip "cioc de papagal", un fierăstrău, un ciocan și o daltă, unelte care ar fi fost folosite pentru a separa capacele de vizitare de capacele de vizitare corespunzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel