Spania. Un român beat și-a agresat soția și fiica, apoi i-a alergat cu cuțitul pe polițiștii care le-au salvat

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"

Un român de 57 de ani și-a amenințat soția și fiica cu moartea. Când polițiștii le-au sărit în ajutor celor două romnce, bărbatul a început să îi alerge cu un cuțit de bucătărie, apoi a avertizat că își va tăia venele. 

Polițiștii din Aragon au venit într-un suflet la o adresă de pe strada José Zamoray din oraș în urma unui apel care reclama un caz de violență în familie. Numai că din salvatori au fost la un pas să devină victime, după e un român, de 57 de ani, care își menințase și bătuse anterior soția și fiica, s-a năpustit asupra lor cu un cuțit de bucătărie.

Românul devenise foarte agresiv, era înarmat și consumase cantități mari de alcool, așa că femeia se pusese la adăpost și a chemat poliția. La adresa indicată au ajuns prima dat doi agenți. Cum ușa era întredeschisă, aceștia au intrat, dar bărbatul, furios, s-a repezit la ei cu un cuțit de bucătărie în mână. Norocul lor a fost că au avut la îndemână un scaun de bucătărie, pe care l-au folosit drept scut pentru a se apăra de atacurile bărbatului.

Bărbatul a amenințat apoi că își va tăia venele, aar nu și-a dus planul de îndeplinire, căci a fost imobilizat de agenși și arestat.  Agenții a reușit apoi să ajungă la femeia care a solicitat ajutor, o româncă de 45 de ani și la fiica acesteia de 24 de ani. Deși speriate, femeile erau tefere.

Bărbatul care și-a amenințat soția și fiica cu un cuțit și a încercat să înjunghie agenții a fost arestat pentru o infracțiune de maltratare și atac și și-a petrecut noaptea în arestul Poliției din Aragon, așteptând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare, cel mai probabil joi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel