Spania. Un român a UCIS cu bestialitate doi oameni. Altul a participat la TRANȘAREA lor. Pedeapsa exemplară

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
ingrid_visser_ucisa_de_roman
ingrid_visser_ucisa_de_roman

Curtea Supremă din Spania a ridicat de la 25 la 34 de ani pedeaspa cu închisoarea pentru cei doi bărbați, care au fost condamnați, în 2016, pentru uciderea jucătoarei olandeze de volei, Ingrid Visser, şi a partenerului său, Lodewijk Severein, într-o casă, situată în municipiul în Molina de Segura.

 

Hotărârea instanței vine în urma recursului formulat împotriva ordinului Curții Superioare de Justiție a Regiunii Murcia, care, în iunie 2019, i-a condamnat pe cei doi la câte 25 de ani de închisoare, transmite lavanguardia.com.

Reamintim că românul Valentin I. şi spaniolul Juan C. i-au asasinat în 2013 pe jucătoarea olandeză de volei Ingrid Visser şi pe  partenerului ei Lodewijk Severein. În 2016, Tribunalul din Murcia a stabilit ca vinovații, care au dezmembrat cadavrele dupa omor, sa plaăteasca despăgubiri familiilor victimelor in valoare totala de 200.000 euro.

Un alt cetățean roman, Constantin S., care a participat doar la tranșarea cadavrelor şi îngroparea lor, a primit 5 luni închisoare pentru delictul de tăinuire a omorului. Acesta a fost obligat să plătească şi suma de 16.000 euro ca despăgubiri fratelui voleibalistei şi celor doi fii ai bărbatului asasinat. Atunci, Valentin I.şi-a recunoscut vina şi a mărturisit că i-a ucis în bătaie pe cei doi în timpul unei confruntări care a avut loc în mai 2013.

Valentin I. le-a lovit pe cele doua victime cu o scrumieră şi o vază şi, după ce au murit, a dezmembrat corpurile, a aruncat o parte la gunoi iar restul a fost îngropat într-o livadă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel