Spania. Trei români i-au atacat și amenințat pe agenții de poliție. Scandalul a pornit de la o mașină parcată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un român nervos i-a atacat și amenințat pe agenții de poliție. Scandalul a pornit de la o mașină parcată
Spania. Un român nervos i-a atacat și amenințat pe agenții de poliție. Scandalul a pornit de la o mașină parcată

Poliția Locală din Ourense a arestat trei persoane de naționalitate română , rezidenți ai capitalei Ourense. Cei trei români sunt  acuzați că au amenințat șiagresat agenții de poliței, în timpul unui scandal pornit de la o mașină parcată pe trotuar

 

Potrivit Poliției Locale, evenimentele au avut loc în jurul orei 17:30, marți trecute, la intersecția străzilor Avenida de Portugal cu strada Irmáns Xesta din orașul Ourense.  Agenții de poliția au primit, marți după-amiază, un apel telefonic, prin care erau alertați că o autoutilitară era parcată pe trotuar, îngreunând trecerea pietonilor. Prin urmare, o patrulă municipală a ajuns la fața locului.

Când au ajuns la adresa menționată, agenții au găsit autoutilitara, care era parcată pe trotuar, și au cerut șoferului român să o mute. Bărbatul a refuzat să se supună ordinilor agenților de pază. Mai mult, cele trei persoane, doi bărbați și o femeie, toți de origine română, prezenți la fala locului, au devenit agresivi, certând și amenințând patrula de polițiști, scrie galiciapress.es.

Prin urmare, alte două patrule au fost trimise în ajutor, moment în care unul dintre bărbați, un tânăr român de 23 de ani, a atacat agenții, în timp ce celelalte două persoane, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, și o femeie, în vârstă de 30 de ani, au încercat și ei să lovească polițiștii. În scandal a intervenit al patrulea român, rudă cu cei trei, care a încercat să lovească polițiști cu un stâlp de lemn de doi metri. 

Într-un final, trei români, care locuiau în Ourense, au fost arestați. Al patrulea român, care îi atacase pe agenții de poliție cu stâlpul de lemn, a reușit să fugă, subliniază Poliția Locală, care precizează că are „suficiente informații pentru a-l putea identifica și reține”. În urma loviturilor, un polițist local a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel