Spania. Tineri păcăliți că vor avea contracte fotbaliști profesioniști: Sechestrați și vânduți cu ora unor bărbați (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Șapte tineri care visau să ajungă fotbaliști au fost sechestrați și vânduți cu ora unor bărbați, în Spania. Cei șapte au fost aduși din America de Sud, unul dintr ei e minor, și au fost păcăliți că vor avea contracte de jucători cu cluburi profesioniste.

Șapte tineri sud-americani, unul dintre ei minor, au fost sechestrați într-un apartament și exploatați sexual, după ce li se promisese că vor ajunge fotbaliști, dacă vin în Spania. Cei șapte jucau fotbal în țările lor și li s-a spus că vor face același lucru și în Spania.

Numai că aici li s-au luat actele, banii și au fost încuiați într-un apartament. Apoi au fost exploatați sexual, în Prado del Rey, în Cadiz, acolo unde tinerii au ajuns chiar să cerșească, pentru a mânca. Exploatatorii lor le luau toți banii.

 

Vânduți cu ora altor bărbați care-i abuzau sexual

 

Garda Civilă i-a eliberat pe tineri și a arestat trei persoane implicate în traficul de carne vie, descoperind că cei șapte tineri erau duși în diferite locații din Cadiz și vânduți efectiv cu ora altor bărbați, care-i abuzau sexual, informează Observator. Traficanții încasau toate sumele plătite de clienți și apoi amenințau tinerii că familiile lor din America de Sud vor afla totul, daca nu se supun.

Cei șapte tineri eliberați au primit statutul de victime ale traficului de persoane, din partea autorităților spaniole.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel