Spania: Româncă violată de soțul ei cu o bară de fier, apoi ucisă în bătaie. Bărbatul riscă 40 de ani de închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 48 de ani a fost ucisă de soțul său în apropierea gării din Collado Villalba, un orăşel situat la nord de Madrid. Bărbatul a folosit apoi o bară de metal cu care a lovit-o și cu care a agresat-o sexual pe femeie, cât aceasta încă era în viață. 

Parchetul din Madrid solicită un total de 40 de ani de închisoare pentru un bărbat acuzat de uciderea și agresarea sexuală a partenerei sale, o româncă alături de care locuise mai bine de 20 de ani într-o suburbie din Collado Villalba (Madrid).

Alit C. un român de 59 de ani, va fi judecat, luni, la Tribunalul Provincial din Madrid, fiind acuzat de o infracțiune de omor pentru care Parchetul solicită 25 de ani de închisoare și o alta pentru agresiune sexuală pentru care solicită alți 15 ani de închisoare.

Potrivit rechizitoriului, în zorii zilei de 9 iulie 2018, românca se afla într-o stare de „alertă scăzută” după ce consumase băuturi alcoolice. În timp ce dansa cu prietenii din cartier la o petrecere ad-hoc,  partenerul ei, Alit C., s-a apropiat de ea și a lovit-o cu pumnii de mai multe ori în față și cap. Apoi a pus mâna pe o bară de fier cu care a lovit-o de asemenea, până ce femeia a rămas inconștientă.  Odată căzută la sol, bărbatul a agresat-o sexual cu bara de fier, în timp ce era încă în viață, potrivit Lavanguardia.com.

Citește și: Spania. Românca ucisă de soț ar fi cerut divorțul. Copiii erau în casă. Noi detalii din investigație

Evenimentul s-a produs într-o căsuță din apropierea gării din Collado Villalba. După ce a abuzat-o sexual în acest mod josnic, inculpatul a târât-o pe femeie în baraca în care locuiau, a pus-o pe pat și a fugit până când a fost arestat la scurt timp. Femeia a murit la scurt timp, într-o baltă de sânge, din cauza rănilor produse

Potrivit Parchetului, relația dintre presupusul agresor și victimă, ambele de naționalitate română, s-a bazat pe „supunere” și „subordonare”, iar inculpatul a agresat-o adesea pe victimă și nu a acceptat că ea a menținut o relație de prietenie cu alți bărbați. Cei doi soți locuiau alături de fiul lor, de 20 de ani la vremea respectivă, toți 3 fiind cunoscuți drept consumatori de alcool.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel