Spania. Român legat, băgat în portbagaj, bătut și jefuit de o femeie întâlnită online. Alt bărbat, mort după ce a fost îngropat de viu

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Banda "Badoo" va fi judecată în două procese, în Zaragoza, Spania, între 8 și 21 februarie. O femeie și complicii ei sunt acuzați că ademeneau bărbați prin intermediul unor aplicații de dating, iar când aceștia ieșeau la întâlnire cu femeile, erau agresați și tâlhăriți. Un român se numără  printre victime. 

Parchetul atribuie grupului infracțiunile de omor, deținere ilegală de arme, apartenență la un grup infracțional, furt calificat cu forța și loviri și alte violențe. 

Banda din Pedrola (Zaragoza), care atrăgea bărbați prin intermediul site-ului de dating 'Badoo' pentru a-i jefui și care a ucis o persoană și a agresat grav alte două în vara anului 2019, va fi judecată în două procese, între 8 și 21 februarie, unul dintre ele, cel corespunzător omorului, cu juriu.

În iulie 2021, Tribunalul Provincial din Zaragoza a stabilit procedura proceselor, după ce, în ianuarie 2020, a acceptat să trimită în judecată trei membri ai bandei: cuplul format din Mohammed A.D., 35 de ani, și Hedangeline Candy A.L., 34 de ani, și José Antonio M.F., pentru uciderea, la 7 septembrie 2019, a unui om de afaceri din Getxo (Vizcaya) și pentru agresiuni violente asupra altor doi bărbați în iulie și septembrie ale aceluiași an.

 

Român legat, băgat în portbagaj, bătut și jefuit de o femeie, în Spania

 


Primele două infracțiuni, două tâlhării cu forța și violență, vor fi judecate de o instanță ordinară, între 8 și 10 februarie, în secția a șasea a Curții Provinciale, iar cea de-a treia, pentru omor și detenție ilegală, de o instanță cu jurați, între 14 și 21 ale aceleiași luni, în secția întâi a aceleiași curți.

De asemenea, Parchetul a atribuit bandei infracțiunile de vătămare corporală, deținere ilegală de arme și aderare la un grup infracțional.

Grupul infracțional opera între localitățile Pedrola, Luceni și Gallur din Zaragoza, iar victimele lor erau bărbați care căutau relații pe site-ul "Badoo", potrivit Heraldo.es.

 

Alt bărbat, mort după ce a fost îngropat de viu

 

În primele două cazuri, femeia a ademenit victimele - un imigrant român în vârstă de 37 de ani din La Almunia și un locuitor din Tudela în vârstă de 59 de ani - prin intermediul site-ului și le-a obligat să se deplaseze cu mașina într-o zonă nepopulată.

Femeia și complicii ei i-au legat, i-au băgat în portbagaj, i-au bătut violent, pentru a-i deposeda de bunuri și pentru a-i determina să le dea parolele de acces la carduri, iar apoi i-au abandonat.

În cazul omului de afaceri basc, modul de operare a fost același, dar victima a murit. Se pare că bărbatul și-a pierdut cunoștința în urma loviturilor, atacatorii au crezut că este mort și l-au îngropat de viu. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel