Spania. Român, ÎNJUNGHIAT mortal de un prieten. "Am vrut doar să-l ÎNȚEP"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Roman jaf hot Spania
Roman jaf hot Spania

Un român în vârstă de 30 de ani stabilit în Spania a murit, sâmbătă, după ce a fost înjughiat în fața unui bar din Villlarrubia de los Ojos. 

Potrivit autorităților, românul de 30 de ani a intrat într-un conflict spontant cu alți doi conaționali, de 24 și 25 de ani. Cei doi au fost reținuți de polițiști urmând să apară în fața judecătorului, pentru validarea mandatului.

Se pare că unul dintre agresori și victima au avut, zilele trecute, un conflict care a continuat până în seara omuciderii. S-au întâlnit la barul respectiv pentru a lămuri situația. Pe loc s-a iscat o nouă ceartă, românul de 30 de ani încercând să-i ia la bătaie pe cei doi. La un moment dat, unul dintre ei a scos un cuțit din mașină și la înfipt direct în inima victimei.

Autorul crimei susține că nu a vrut să omoare pe nimeni și că, din cauza sperieturii, a vrut doar să-l înțepe pe acesta, relatează presa spaniolă.

După ce l-au lăsat într-o baltă de sânge, cei doi au fugit de la fața locului. Imediat după ce au fugit, aceștia au fost sunați de niște prieteni care le-au spus că cel înjughiat a murit. Atunci s-au hotărât să meargă la o secție de poliție și să spună ce au făcut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel