Spania. Român, înjunghiat în curtea unei închisori. Atacator: „Este un violator de copii. Nu vă faceți griji, este deja mort“

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ambulanta_spania
ambulanta_spania

Luis García de Santiago este bărbatul care ar fi ucis un român în curtea închisorii Brians 2 pe 13 octombrie. În după-amiaza zilei de 13 octombrie, profitând de faptul că deținuții erau în curtea închisorii, Luis García de Santiago l-a înjunghiat  pe român, aplicându-i 20 de lovituri de cuțit în spate.

 

 

Când românul era deja la pământ grav rănit, atacatorul a strigat: „Acesta este un proxenet, un violator de copii. Nu vă faceți griji, este deja mort“. Bărbatul le-a spus gardienilor că l-a atacat şi l-a ucis pe român pentru trecutul său. La rândul său, atacatorul a fost condamnat că a ucis un om în Viladecans pe 15 martie 2012. El ar fi împușcat o rudă cu care avea probleme, într-un parc din acest municipiu din Baix Llobregat (Barcelona). După ce l-a ucis, a jefuit mai multe unități.

A fost reţinut, după câteva zile, într-un hostel din Sant Feliu de Guíxols (Empordà). Bărbatul spaniol, care fusese dat în căutare, a fost capturat de Grupul Special de Intervenție al Mossos (GES), atunci când a coborât la micul dejun. Toate rapoartele poliției indicau că era înarmat și că putea fi foarte periculos, scrie elcaso.elnacional.cat

După ce a fost arestat, a fost judecat pentru asasinarea lui Viladecans și condamnat la 36 de ani de închisoare. În noaptea de 13 octombrie, el se afla în închisoare, când a decis să-l ucidă pe românul Marin Aron Zargiu. În momentul atacului, a strigat:   „Acesta este un proxenet, un violator de copii, nu vă faceți griji, este deja mort” și apoi s-a predat oficialilor închisorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel