Spania. Prostituată româncă, de negăsit de o săptămână: Florina a dispărut din locul unde o altă femeie a fost ucisă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Garda Civilă din Valencia investighează dispariția ciudată a unei românce de 19 ani, Florina G., care obișnuia să se prostitueze lângă pista Silla din Albal. Din același loc de unde a dispărut Florina, o altă prostituată a fost ucisă în urmă cu câțiva ani.

Grupul Omucideri a preluat cazul după ce au apărut indicii potrivit cărora fata a fost răpită sau atacată de un client.

Colega de cameră al victimei s-a dus la sediul Gărzii Civile Alfafar pentru a raporta dispariția ei, după ce fata nu a mai venit acasă, nu a lăsat niciun mesaj, și nici la telefon nu este de găsit.

Potrivit unor surse din anchetă, pista Florinei se pierde vineri după-amiază după ce a urcat în mașina unui client și nu s-a întors la locul unde era prostituată, mai exact pe o ramură de legătură cu pista Silla, în termenul municipal Albal. După ce vineri, 8 ianuarie în jurul orei 17.30, femeia a urcat într-o mașină care s-a îndreptat apoi spre câmpurile cultivate din jurul l'Albufera, la jumătate de oră după, vehiculul a părăsit zona cu viteză mare, fără să se știe dacă Florina se mai afla în interior în acel moment. De atunci, nimeni nu a mai auzit de ea.

Prostituată ucisă în același loc din care a dispărut Florina

 

Mai multe patrule ale Gărzii Civile au căutat-o ​​pe tânără pe toate câmpurile și drumurile din apropiere, dar nu au găsit nicio urmă sau indiciu cu privire la locul ei. Una dintre ipoteze este că tânăra a plecat de bună voie de acolo pentru că nu mai voia să fie prostituată, deși pare cea mai puțin probabilă ipoteză, din datele pe care ancheta le-a dat până acum.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

Florina G. venise recent în Spania și frecventa de doar câteva săptămâni acel loc, unde își vindea trupul în apropierea unei curbe lângă pista Silla. Este exact locul unde o altă tânără a fost ucisă în 2004, potrivit Levante-EMV.

Potrivit mai multor martori, Florina începuse să fie văzută în acel punct de pe șoseaua de lângă pista Silla cu puțin înainte de Crăciun. -„Am fost acolo în fiecare zi. Înainte era o fată blondă și în urmă cu câteva săptămâni a sosit această tânără, care este brunetă”, explică un muncitor de la o companie din apropiere. În același loc, în urmă cu șaisprezece ani și jumătate, o altă fată prostituată a fost ucisă cu două focuri la distanță. Nimeni nu a deslușit misterul acelei crime și criminalul nu a fost prins.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel