Român, supranumit „mâncătorul de femei“, acuzat de 4 crime: Soția sa, una dintre victime, „dispărută“ în Italia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cazul ”mâncătorului de femei” a șocat România. Bărbatul suspect de comiterea a patru crime susține că este nevinovat. În urmă cu 7 ani își „căuta“ pe Facebook soția plecată în Italia.

Vasile Lavric, în vârstă de 62 de ani, supranumit și ”mâncătorul de femei”, a fost arestat pentru 30 de zile fiind suspectat de comiterea a patru crime.

Roxana Ciucă, reporter Antena 3, spune că bărbatul nu a recunoscut nimic în fața judecătorilor. Acesta spune că nu le-a omorât pe cele patru femei.

În urmă cu două luni actuala concubină s-a dus să cumpere pâine și n-a mai venit, susține bărbatul.

 

Vasile Lavric scria în 2013, pe Facebook, că oferă 300 de euro pentru cine oferă informații despre soția dispărută atunci. El susținea că femeia este la prostituție în Italia.

Vasile Lavric, "mâncătorul de femei" din Rădăuţi, a făcut o nouă victimă, după ce a ucis trei femei care nu au mai fost găsite niciodată De curând s-au făcut percheziții la bărbat acasă și au fost ridicați mai mulți saci cu haine. S-a găsit o pereche de pantaloni care aparțineau soției care a dispărut, dezvăluie Roxana Ciucă.

2. -imagine fara descriere- (roman_mancatorul_de_femei_romanca_disparuta.png)

Soția „pierdută“ în Italia și două surori, posibil ucise de „Mâncătorul de femei“

 

Vă amintim că patru femei au dispărut. Cu două fusese căsătorit, iar alte două erau surorile primei concubine. Cazul este unul şocant și durează de 20 de ani, dar până în acest moment anchetatorii nu au adunat suficiente probe. Presupusul criminal în serie, supranumit "mâncătorul de femei", a fost reţinut pentru prima dată în 2014 Vasile Lavric a fost suspectat că şi-a ucis fosta soţie şi pe două surori ale acesteia. Cele trei femei au dispărut între anii 1996 și 2005.

Anchetatorii au descoperit în curtea lui şi a părinţilor săi mai multe oseminte umane care se credeau a fi ale celor trei surori dispărute, relatează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel