Spania. Patru români, surprinși în timp ce se pregăteau să jefuiască un bărbat, care scotea bani de la un bancomat 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Patru români, surprinși în timp ce se pregăteau să jefuiască un bărbat, care scotea bani de la un bancomat 
Spania. Patru români, surprinși în timp ce se pregăteau să jefuiască un bărbat, care scotea bani de la un bancomat 

Agenții Poliției Naționale au arestat patru persoane, de naționalitate română, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, membrii unui grup infracțional, care a comis mai multe jafuri. 

Un agent al Poliției Naționale, aflat în timpul său liber, a observat doi bărbați și două femei, lângă o bancă. Deoarece cei patru i-au părut suspecți, polițistul a presupus că aceștia ar face parte dintr-un grup criminal, dedicat comiterii jafurilor.  Prin urmare, agentul a anunțat Grupul de Poliție Judiciară, specializat în acest tip de fapte penale, care a trimis o patrulă. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au observat cum cei doi bărbați s-au apropiat de un bărbat în vârstă, care scotea bani de la un bancomat. Unul dintre cei doi infractori s-a așezat lângă bătrân, iar celălalt în spate, încercând să-l îmbrățișeze și să-i ia banii. Însă, la vederea agenților de poliție, cei doi bărbați români au încercat să fugă cu un automobil, care, în cele din urmă, a fost interceptat  de poliție, relatează laopiniondemurcia.es.

În timpul perchezițiilor corporale a celor doi infractori și a automobilului, ofițerii de poliție au găsit 810 euro, bijuterii și două cuțite. Anchetatorii au reușit să demonstreze legătura celor patru persoane și cu alte fapte criminale săvârșite în Murcia, Almería și Granada.

Cu câteva zile înainte, aceeași grupare criminală a comis un furt în Almería. Victima, o femeie în vârstă de 53 de ani, a fost jefuită lângă un bancomat. Autorii jafului au abordat-o, spunând că bancomatul le-a înghițit cardul, reușind să o distragă și să o lasă fără  600 de euro. Același mod de operare a fost folosit și pentru a sustrage 900 de euro de la un bărbat din Almería și 600 de euro de la o altă persoane din Granada. În plus, aceștia sunt acuzați și de comiterea unui „furt afectuos” în Murcia. Mai exact, hoțul se apropie de victimă și solicită ajutor. Cu acea ocazie, au reușit să pună mâna pe un ceas marca ROLEX, evaluat la 7.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel