Spania. Patru români au lovit o femeie cu dizabilități, ca să-i fure geanta. Urmărire ca în filme pentru prinderea lor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Patru români au bătut o femeie cu dizabilități până i-au rupt mâna, ca să-i fure geanta. Urmărire ca în filme pentru prinderea lor
Spania. Patru români au bătut o femeie cu dizabilități până i-au rupt mâna, ca să-i fure geanta. Urmărire ca în filme pentru prinderea lor

Poliția Locală din Sevilla, Spania, a arestat joi dimineață patru tineri români care tocmai au comis un jaf cu violență asupra unei femei cu dizabilități. Victima a ajuns cu multiple vânătăi și cu mâna ruptă la spital.

Cei patru români luați de Poliție, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, au mai multe ordonanțe legale în vigoare și au fost arestați de 43 de ori până acum. Acum se cercetează dacă în ultimele zile au comis mai multe jafuri. 

Suspecţii au abordat o femeie pe strada Ada, în zona industrială San Pablo. I-au furat geanta cu atâta violență încât i-au rupt brațul, potrivit surselor din poliția municipală și locală. În interiorul genții, femeia avea un telefon mobil de ultimă generație. Apoi, cei patru români au fugit cu un Jaguar.

La scurt timp, polițiștii locali au depistat acest autoturism ocupat de patru persoane care, observând prezența polițiștilor, au fugit cu viteză maximă. Astfel a început o urmărire ca în filme care a trecut prin sensul giratoriu San Lázaro în direcția cartierului San Jerónimo. Mai multe mașini de patrulare s-au alăturat operațiunii. În timpul evadării, Jaguarul a trecut pe roșu la mai multe semafoare, punând astfel în pericol integritatea cetățenilor și participanților la trafic. Când au ajuns pe străzile din San Jerónimo, au abandonat vehiculul și au încercat să-și continue drumul pe jos, dar au fost interceptați și reținuți de Poliția Locală.

„Cei patru tineri români au oferit o puternică rezistenţă”, a precizat Poliția.

 

 

Mai multe infracțiuni cu același vehicul al românilor

 

În interiorul autoturismului, agenții au găsit o geantă în care se afla un telefon mobil, obiectele și documentele victimei jafului precedent, o femeie de 35 de ani. În vehicul se afla, de asemenea, o teaca a sabiei japoneze katana, un cuțit, mănuși și alte obiecte personale.

Poliția a localizat-o pe proprietara genții în camera de urgență a Spitalului Virgen del Rocío, unde a fost asistată cu un braț rupt, precum și cu multiple vânătăi. Aceste răni, potrivit victimei, au fost provocate de patru indivizi care o jefuiseră când mergea pe strada Ada. Când a fost aruncată la pământ pentru a-i fura violent geanta, a fost bătută de hoți, a căror descriere coincide pe deplin cu cea a deținuților. Victima suferă de un handicap de 40%.

În mașină se afla și un card de sănătate de la un bărbat care sesizase recent un jaf violent. Aceasta este o persoană care a suferit un jaf cu o armă de foc în magazinul lui.

Deținuții au fost duși la secțiile de poliție. Nu este exclus ca aceștia să fie implicați în alte jafuri similare comise recent în Sevilla. Surse din poliție au explicat că au fost comise mai multe infracțiuni cu același vehicul din decembrie anul trecut.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel