Spania. Orgie în vremea coronavirusului: I-au invitat la petrecere și pe polițiștii chemați să le întrerupă dezmățul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Opt persoane au fost aseară arestat în Barcelona după ce un vecin a alertat polițiștii că în interiorul unui apartament se desfășoară o petrecere cu mai multe persoane. Autoritățile ajunse la fața locului au fost invitate să participe la orgie, persoanele neștiind că sunt agenți întrucât nu purtau uniformă.

Potrivit elpais.com, arestările au fost efectuate la ora 22.30, ieri seară, după ce s-a alertat că în jur de 30 de persoane au pregătit o orgie. În interiorul locuinței, agenții au găsit diverse droguri, cum ar fi cocaina și ecstasy. Toți cei reținuți sunt bărbați, potrivit unor surse ale poliției.

Sursa citată precizează faptul că locul ales a fost un apartament turistic, în strada centrală din Casp de Barcelona, și fusese închiriat de unul dintre cei reținuți timp de o săptămână. Participanții de la orgie au declarat că nu locuiesc niciunul acolo.

Citește și Spania. Bilanţul epidemic a ajuns la 1.720 de morți

Când au sunat la ușă, agenții, care nu erau în uniformă, au fost confundați ca persoane care urmau să se alăture petrecerii și au fost invitați în interior. Unul dintre participanții la orgie care tușea a fost supus testului coronavirus și acesta a fost negativ, potrivit Efe.

În diferite camere, agenții au găsit drogurile și i-au arestat pe participanți pentru o infracțiune de deținere de substanțe stupefiante.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel