Spania. O menajeră româncă a „curățat“ casa unei bătrâne de bijuterii de mii de euro. Un mic detaliu a dat-o de gol

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă ce lucra în casa unor spanioli este acuzată că a sustras bijuterii în valoare de 5.000 de euro și a încercat să le amaneteze, dar a omis un detaliu aproape nesemnificativ, care a dat-o de gol.

O româncă de 48 de ani a fost reținută de Poliția Națională din Navarra ca suspectă a unui furt comis chiar în casa unde lucra în calitate de menajeră. Autoritățile au găsit asupra sa câteva bijuterii pe care se presupune că le-ar fi sustras din locuința în care lucra, având grijă de la o persoană în vârstă.

Bijuteriile în valoare de 5.000 de euro au fost recuperate de Poliția Națională și returnate proprietarului lor de drept. Femeia a fost prinsă când încerca să vândă aurul unor case de amanet, însă casierii au constatat că pe bijuterii erau gravate niște nume sau iniiale care nu coincideau cu datele persoanei care le adusese. 

Astfel autoritățile au intrat pe fir și au reușit să afle că femeia a se angajase ca menajeră la sfârșitul săptămânii, pentru a avea grijă de o bătrână în vârstă de 91 de ani, și după doar câteva zile se prezentase la amanate pentru a vinde obiectee din aur, potrivit navarrainformacion.es.

Femeia a fost arestată ca presupus autor al infracțiunii de furt, iar bunurile furate s-au întors la proprietarii de drept.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel