SPANIA: O fetiță româncă, OBLIGATĂ de tatăl său să cerșească pe stradă și în hotelurile centrale

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță era forțată de tatăl său să cerșească bani oamenilor pe stradă dar și prin hotelurile din Malaga. Fata era urmărită îndeaproape de părintele său, la care ajungeau toți banii.

Un bărbat român, în vârstă de 38 de ani a fost arestat la Torremolinos, Malaga sub acuzația de exploatare a unui minor și înlesnirea cerșetoriei. Bărbatul a mai fost arestat pentru aceeași faptă chiar anul trecut, însă se pare că a revenit la vechile obiceiuri.

Agenții Poliției Naționale au arestat la Torremolinos, Málaga, un bărbat de 38 de ani pentru presupusa sa implicare într-o infracțiune împotriva drepturilor și îndatoririlor familiei, în special pentru exploatarea fiicei sale minore, pe care o obliga să cerșească. El a mai fost arestat în 2018 pentru o infracțiune de aceeași natură, după cum a relatat Poliția provincială din Malaga printr-o declarație, preluată de presa spaniolă.

 Polițiștii au fost sesizați în urmă cu câteva zile că pe strada San Miguel din oraș, un bărbat ar putea exercita autoritatea părintească față de un minor pe care îl obligă să cerșească. Așa polițiștii au observat cum adultul era însoțit de minora  care a cerut pomană pietonilor, dar și celor din unitățile hoteliere din apropiere. În plus, au verificat modul în care minora livrat banii strânși adultului, care s-a dovedit a fi tatăl său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel