SPANIA: Menajeră ROMÂNCĂ amenințată cu pistolul și agreastă SEXUAL? Agresorul spune că o plătise pentru... alt fel de servicii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă susține că a fost amenințată cu un pistol de cel la care venise să facă menaj, într-o locuință din Carlet, Spania, Bărbatul spune însă că o plătise pe femeie pentru favoruri sexuale, dar în final aceasta nu a mai dorit să întrețină relații cu el.

O româncă în vârstă de 35 de ani a fost internată de urgență în spital după ce a fost agresată brutal, ameințată cu arma și violată într-o casă din Carlet (Comunitatea Valencia), unde venise pentru a îndeplini sarcini de curățenie ca menajeră. Proprietarul imobilului, arestat ulterior pentru infracțiunile de agresiune sexuală și rănire, a amenințat-o cu o armă de foc și chiar a tras un foc de armă. Din fericire, femeia nu afost atinsă, glonțul ajungând într-un perete.

Evenimentele au avut loc sâmbătă, în jurul orei 10.30, când femeia s-a dus la locuința pentru menaj. În timp ce făcea treabă, victima și-ar fi dat seama că bărbatul a încuiat ușa, lucru care i s-ar fi părut suspect femeii. Bărbatul a început să devină agresiv și i-ar fi spus că vrea să facă sex cu ea. Astfel, deși românca s-ar fi opus, el i-a rupt hainele și ar fi încercat să o abuzeze sexual. Pentru a o intimida, presupusul agresor ar fi scos un pistol pe care îl avea asuncuns la spate, potrivit plângerii depuse de victimă.

Citește și: REVOLTĂTOR. Un spaniol a BĂTUT crunt o româncă, i-a rupt piciorul și a alergat-o cu pistolul pe stradă

„Mi-a spus că dacă mă opun, mă va omorî pe loc”, spune victima. Pentru că femeia a încercat să scape, el a început să o lovească pe tot corpul cu patul pistolului, după cum raportează tânăra în plângerea sa.

Odată căzută la pământ, femeia reclamă că a fost lovită cu brutalitate până când i-a rupt piciorul drept. Femeia a spus că în momentul în care bărbatul s-a ridicat pentru a merge să pună mâna pe un alt obiect cu care să continue să o lovească, a profitat de moment pentru a fugi din casă.

Din fericire, ea a găsit un consilier al Primăriei din Carlet care a ajutat-o pe femeia fugită din casa presupusului agresor al ei pe jumătate dezbrăcată și desculță. Femeia a fost transportată la spital unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale la piciorul drept, fracturat în urma agresiunilor.

Suspectul are o altă variantă

Ulterior, Garda Civilă l-a arestat pe suspect, în vârstă de 41 de ani și de naționalitate spaniolă, deși acesta a încercat să fugă. Arma cu care a fost amenințată și lovită românca nu a putut fi localizată.

Bărbatul de 41 de ani a fost prezentat instanței marți. El este acuzat de infracțiuni de agresiune sexuală și vătămări corporale. Bărbatul recunoaște că între el și româncă a existat o ceartă, dar că femeia nu era angajată pentru menaj, ci pentru servicii sexuale. De asemenea, el a spus că a devenit agresiv cu românca, după ce nu a putut consuma relația și a refuzat să-i plătească pentru serviciile sale. De asemenea, el a insistat și în fața judecătorului că nu a scos niciodată o armă .

Judecătorul a fost de acord să fie judecat n libertate sa sub acuzația de agresiune sexuală și a emis o restricție de precauție care îi interzice să se apropie la mai puțin de 150 de metri de victima sa și să comunice cu ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel