REVOLTĂTOR. Un spaniol a BĂTUT crunt o româncă, i-a rupt piciorul și a alergat-o cu pistolul pe stradă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Clipe de groază pentru o româncă de 35 de ani rezidentă în Spania. Femeia a fost salvată de pe stradă, fiind într-o situație șocantă: complet goală, cu un picior rupt și cu un bărbat pe urmele ei care trăgea cu pistolul. 

O româncă de 35 de ani este internată la Spitalul de la Ribera, după ce a fost agresată, într-o tentativă de viol. Incidentul s-a petrecut într-o casă din localitatea Carlet, unde fusese angajată să facă curăţenie. Agresorul a arestat pentru infracțiunile de agresiune sexuală și rănire după ce a bătut-o crunt, a intimidat-o cu un pistol și a tras după ea, lovind cu un glonţ peretele de lângă uşa pe care încerca să fugă românca.

Femeia a reușit să fugă complet dezbrăcată şi cu piciorul rupt, fiind salvată de pe o stradă din localitatea Carlet. 

"Mi-a spus că dacă nu fac ce vrea el, mă omoară!"

 

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.30, când femeia s-a dus la locuința inculpatului pentru curățenie. În timp ce lucra, proprietarul a încuiat ușa, a scos un pistol și a tăbărât pe ea. A lovit-o de mai multe ori cu patul pitolului, iar atunci când a căzut la pământ, a continuat s-o lovească cu picioarele, provocându-i o fractură de gambă.

"Mi-a spus că dacă nu fac ce vrea el, mă omoară", a mărturisit femeia.

(w670)

Cel care a ajutat-o să iasă din casă a fost un consilier al Primăriei din Carlet. Femeia a reușit să iasă pe ușa complet dezbrăcată și cu piciorul rupt. Agenții Gărzii Civile l-au arestat pe suspect, un spaniol în vârstă de 41 de ani după ce a încercat să fugă pe un câmp. Arma nu a putut fi găsită.

Spaniolul susține că nu a angajat-o pentru curățenie pentru româncă, ci pentru a întreţine relaţii sexuale. El neagă că a scos un pistol. Judecătorul a decis ca agresorul să fie cercetat în libertate și a emis un ordin de restricţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel