Spania. Mărturie ȘOCANTĂ a unei românce: "M-a pus să AVORTEZ ca să mă prostituez în continuare"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

O românca a povestit în instanță chinurile la care a fost supusă chiar de către bărbatul pe care îl considera iubitul său.

Autoritățile din Las Palmas investighează cazul unei românce obligată să se prostitueze chiar de către iubitul său, cel care ar fi trebuit s-o protejeze.

Femeia a povestit în instanță ororile prin care a trecut în perioada 2012-2018, atunci când a fost forțată să practice prostituția într-o casă din localitea Gran Canaria.

Racolată prin metoda "Loverboy"

 

Ea explicat că cei doi s-au cunoscut în România, încă de când avea 14 ani. La vârsta majoratului, tânărul a luat-o cu el în Spania promițându-i un trai mai bun. Odată ajunși aici, coșmarul româncei a început. Iubitul său a închis-o în casă, exercitând un control strict asupra ei.

"Nu puteam vorbi cu nimeni. Eram urmărită tot timpul", mărturisește românca, citată de publicația elespanol.com.

Femeia a povestit că îi erau luați toți banii, tânărul numărându-i chiar și prezervativele folosite pentru a calcula încasările pe zi. Dacă nu producea suficient, era bătută crunt.

Obligată să facă avort

 

"La un moment dat, mi-a spart capul cu un odorizant de aluminiu și mi-a rupt două coaste cu pumnii", spune românca, cu lacrimi în ochi.

Însă cel mai șocant episod s-a petrecut în anul 2015, atunci când femeia a rămas însărcinată. Românul a forțat-o de mai multe ori să facă avort, însă ea refuzat, dând naștere unui băiețel în februarie 2016.

Autoritățile spaniole au emis un mandat internațional de arestare pe numele românului, acesta fiind prins în România și predat polițiștilor iberici. Procuratura cere o pedeapsă de 32 de ani de închisoare pentru român, procesul fiind în plină desfășurare. Totodată, bărbatul a fost decăzut din drepturile părintești, băiețelul fiind încredințat exclusiv mamei.

Citește și: Spania. Proxeneți români, CRUZIME fără margini: I-au tăiat mâna și i-au dat să mânânce bancnote. Detalii ȘOCANTE din dosarul fraților Săndulache

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel