Spania. Familie de ROMÂNI, acuzată că a INCENDIAT un bloc. Trei morți, peste 30 de răniți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O familie de români e acuzată că a incendiat un bloc, în Spania. Trei morţi şi peste 30 de răniţi este bilanţul unui foc teribil care a cuprins un imobil de locuinţe în Badalona. 

Vecinii spun că incendiul de sâmbătă a fost declanşat dintr-un apartament ocupat ilegal. Locatarii, o familie de români, se branşaseră ilegal la curent şi din tavanul lor a pornit incendiul, informează lavanguardia.com.

Flăcările au început într-unul dintre apartamentele de la parter, la nivelul străzii. Vecinii au explicat că este un apartament deținut de o bancă, care fusese ocupată de o familie de români. Aceştia au conectat numeroase aparate electrice în rețea.

Poliţia suspectază că şi românii se conectaseră ilegal la reţea. Determinarea finală a cauzelor tragediei este investigată de Mossos d'Esquadra.

Citește și Spania: Trei persoane au murit, 16 rănite într-un incendiu

Incendiul a început cu puțin timp înainte de ora nouă, sâmbătă dimineața, la parter, și s-a răspândit rapid la etajele superioare. Trei persoane au murit: o femeie de 92 de ani, la etajul al nouălea, și doi bărbați cu naționalitate pakistaneză, la etajul opt.

În plus, 32 de persoane au suferit leziuni cu prognostic variabil, dintre care 16 au fost spitalizați în Vall d'Hebron, Sant Pau, Spitalul del Mar și Can Ruti. Un bebeluș sa născut la primul centru, dar a inhalat fumul și rămâne acolo. Un băiat de patru ani a fost externat.

Un bărbat a sărit de la etaj, în gol, de frica flăcărilor din casă, dar a suferit răni minore. Trei adulţi sunt încă în stare gravă, un total de 12 victime fiind încă internate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel