Spania. Doi români au atacat proprietarul unui magazin, care a refuzat să le dea alcool

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Doi români au atacat proprietarul unui magazin, care a refuzat să le dea alcool
Spania. Doi români au atacat proprietarul unui magazin, care a refuzat să le dea alcool

Poliția locală a arestat două persoane, de 36 și, resectiv, 24 ani, de orgine română, care au atacat, pe data de 25 iulie,  proprietarul unui magazin deschis nonstop, situat Camino de los Magros.

Cei doi atacatori au devenit violenți, după ce proprietarul unui magazin a refuzat să le vândă alcool din cauza reglementărilor actuale. În plus, le-a atras atenția că deranjează pietonii. Deranjați de atitudinea proprietarului magazinului, unul dintre cei doi români l-a lovit în cap cu o cască de motocicletă. Alertați de martori, la fața loculu au ajuns polițiștii de la Garda Națională, care au reușit să-i rețină pe cei doi români în vecinătatea unui parc. La locul incidentului s-au deplasa și medicii care au acordat asistența medicală victimei. Proprietarul magazinului a fost dus la spital, deoarece rana trebuia cusută. Cei doi români au fost arestați, relatează teleelx.es.

Reamintim că, recent, Poliția Națională a arestat la Gandia un lat român, de 20 de ani, autorul unei infracțiuni de tâlhărie cu violență. Românul a agresat un minor sub 12 ani, pentru a-i fura telefonul mobil. Evenimentele s-au produs, săptămâna trecută, când victima a sunat la interfon pentru a intra în casă. În acel moment, suspectul s-a apropiat de minor, l-a apucat de gât, amenințându-l să tacă. Apoi i-a luat telefonul mobil și a fugit. Minorul a început să țipe după ajutor, fiind ajutat de un cuplu care trecea pe acolo. Când a fost surprins, suspectul a aruncat telefonul care a fost recuperat de minor, scrie comarcalcv.com. Agenții au demarat o anchetă și, la câteva zile de la eveniment, au reușit să-l localizeze pe infractor. Se pare că românul fusese eliberat din închisoare, în urmă cu două luni. Bărbatul a fost iarăși arestat, fiind acuzat de comiterea unui infracțiuni de jaf cu violență. Românul care are la activ mai multe dosare penale a fost adus în fața justiției, care l-a trimis la închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel