Franța. Un român a ucis un tânăr și a rănit altul într-un atac cu un cuțit la mall: „Nimic nu justifică un astfel de gest!” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Un român a ucis un tânăr de 18 ani și a rănit altul într-un atac cu un cuțit la mall: „Nimic nu justifică un astfel de gest!” - VIDEO
Franța. Un român a ucis un tânăr de 18 ani și a rănit altul într-un atac cu un cuțit la mall: „Nimic nu justifică un astfel de gest!” - VIDEO

Un român, în vârstă de 62 de ani, a ucis ieri un tânăr de 18 ani și a rănit un altul de 20 de ani în timpul unui atac cu un cuțit într-o agenție Bouygues Telecom dintr-un centru comercial în Claye-Souilly, regiunea Île-de-France, Franța.

Potrivit primelor informații oferite de anchetatori, tânărul ucis de rpmân era vânzător în acel magazin.

„Vânzătorul ucis era un angajat de 18 ani în acest magazin. Tocmai își obținuse bacalaureatul. A doua victimă a fost grav rănită și dusă la spital. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani care avea un contract de muncă-studiu în magazin”, susține procurorul de la Meaux, Laureline Peyrefitte.

 

Potrivit informațiilor comunicate de procurorul public, agresorul a fost arestat imediat după fapte.

„A fost arestat imediat. Printre aceștia se aflau un polițist sub acoperire și un supraveghetor al închisorii”, descrie procurorul. „Acestea au permis arestarea presupusului agresor”.

 

 

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani și de naționalitate română, a fost luat în arest sâmbătă pentru fapte de „omucidere intenționată” și „tentativă de omucidere voluntară”. Era înarmat cu un cuțit. 

 

Ce s-a întâmplat?

 

Românul a apărut sâmbătă în magazinul Bouygues Telecom în jurul orei 13:30. Potrivit BFMTV, el l-a atacat direct pe tânărul vânzător de 20 de ani. Potrivit procurorului, românul s-ar fi certat cu cei doi întrucât ar fi fost vorba despre „o dificultate de facturare”: „ancheta va confirma acest lucru”, continuă urmărirea penală.

 

 

Românul a lovit apoi cu un junghi violent asupra tânărului „la nivelul toracelui”. „Apoi l-a atacat pe cel de-al doilea angajat înjunghindu-l în zona inimii. O autopsie va face posibilă cunoașterea exactă a cauzelor morții", descrie Laureline Peyrefitte. ,

Potrivit mai multor martori, cei doi tineri au reușit să părăsească magazinul. Însă, ambii au căzut lați în cele din urmă în galeria comercială a mall-ului. Mai mulți trecători au venit să le dea o mână de ajutor: pompierii au fost chemați la fața locului. Tânărul de 18 ani a murit din cauza rănilor sale. 

 

„Nimic nu va justifica un astfel de gest și o astfel de violență”

 

Pe rețelele de socializare, compania Bouygues Telecom și-a comunicat puternica „durere” în urma evenimentelor din această sâmbătă.

 

 

„Bouygues Telecom și toți angajații săi își exprimă cea mai profundă durere în urma atacului tragic care a avut loc astăzi în magazinul nostru Claye-Souilly. Toate gândurile și sprijinul nostru se adresează victimelor, familiilor lor și angajaților noștri profund șocați. Nimic nu va justifica un astfel de gest și o astfel de violență. Mulțumim poliției și serviciilor de urgență pentru curajul și intervenția lor”, scrie compania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel