Spania. Doi români, ARESTAȚI după ce au comis mai multe jafuri. Al treilea a scăpat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sfârșit tragic pentru un român din Spania: s-a stins din viață după ce a fost bătut și jefuit de un conațional în Mallorca
Sfârșit tragic pentru un român din Spania: s-a stins din viață după ce a fost bătut și jefuit de un conațional în Mallorca

Doi români au fost arestați în Spania, aceștia fiind acuzați că au comis mai multe jafuri. 

Doi tineri în vârstă de 29 și 30 de ani de naționalitate română sunt bănuiți că au comis mai multe jafuri în provincia Malaga. Cei doi acționau alături de un alt român, dat în urmărire internațională.

Românii sunt bănuiți de comiterea a cel puțin patru lovituri planificate foarte bine, scrie publicația La Opinion de Malaga.

Cum acționau cei trei

 

Unul dintre ei distrăgea atenția victimei, altul fura bunurile de valoare, iar al treilea îi aștepta într-o mașină cu care fugeau de la locul jafului. Doi dintre ei au fost arestați în urma unei acțiuni de amploare organizată în localitatea San Pedro de Alcantara.

După planul stabilit înainte, au furat geanta unei femei, iar poșeta a fost recuperată și înapoiată proprietarei de drept. Potrivit oamenilor legii, românii utilizau autoturisme închiriate pentru a li se pierde urma mai ușor.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciiliile suspectilor, au fost descoperite numeroase bunuri de valoare care au fost returnate victimelor.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel