Spania. Doi români arestați, după ce au bătut cu bestialitate un bărbat în plină stradă. L-au lovit cu o bară de oțel și l-au tăiat cu sticla

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au fost arestați în Spania, aceștia fiind acuzați că au bătut cu bestialitate un alt bărbat, în plină stradă.

Agenții Poliției Naționale din Valencia au arestat doi bărbați, de 42 și 48 de ani, de origine română, ca presupuși autori ai unei infracțiuni de vătămare corporală, după ce au atacat un alt bărbat cu o bară de oțel și o sticlă.

Incidentele s-au petrecut în seara zilei de marți, atunci când agenții au fost solicitați să intervină pe strada Santa María Micaela, unde, se pare, avea loc o bătaie. Polițiștii sosiți la fața locului au localizat un grup de oameni care le-a spus că este o persoană rănită în piața din apropiere.

Patrula s-a deplasat la locul unde a observat un bărbat întins pe pământ, într-o baltă de sânge. Acesta avea răni la sprânceană, ochi și bărbie. Oamenii legii au solicitat venirea unei ambulanțe care a preluat victima și a transportat-o la spital pentru tratament.

Victima a fost bătută cu o bară de oțel și tăiată cu o sticlă

 

Polițiștii au audiat mai mulți martori și au aflat că, cu câteva momente înainte, doi bărbați l-au bătut cu bestialitate cu diferite obiecte, printre care o sticlă de sticlă și o bară de oțel. Aceștia nu s-au oprit nici atunci când victima a căzut la pământ, continuând să-i aplice lovituri în zona capului.

Agenții au localizat bara de oțel la câțiva metri de victimă, precum și resturile de sticlă, un scaun și un stâlp de lemn rupt în trei.

În cele din urmă, oamenii legii i-au localizat și i-au reținut pe cei doi suspecți, care se aflau nu departe de locul respectiv. Deși unul dintre deținuți a opus o rezistență puternică față de agenți, acesta a fost arestat.

Cei doi români au antecedente penale și vor prezentați în fața unui judecător pentru a-și afla pedepsele, scrie publicația elperiodic.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel