Spania. Doi români arestați când voiau să trimită un pachet acasă. Conținutul coletului le-ar fi asigurat viitorul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi români de 39, respectiv 37 de ani au fost arestați chiar în gară, când puneau un colet într-un autobuz cu destinația România. Atitudinea lor evazivă le-a tezit suspiciuni polițiștilor, care au rămas gură-cască atunci când au văzut ce conținea bagajul.

Polițiștii spanioli au arestat, luni dimineață, doi bărbați  români, de 39 de ani și 37 de ani, ca presupuși autori ai infracțiunilor de distribuire de materiale furate. Totul s-a întâmplat când polițiștii de la secția de poliție din provincia Ourense au verificat bagajul a doi bărbați care au afișat o atitudine suspectă. Bărbații se străduiau  să treacă neobservați, însă tocmai asta i-a dat de gol.

Agenții i-au legitimat și au percheziționat mașina din care au coborât deoarece au observat mai multe pachete pe bancheta din spate și, ulterior, în portbagaj, prea multe și prea voluminoase pentru uzul personal a două persoane. Când au analizat conținut pachetelor pe care aceștia voiau să le trimită în România, au găsit o mulțime de instrumente și aparate, telefoane mobile și bijuterii, dovedite a proveni dintr-o serie de furturi și jafuri.

Dacă cei doi români ar fi reușit să își ducă planul la bun sfârșit, ar fi reușit să facă pierdută urma bunurilor și să obțină, din vânzarea lor ulterioară, o sumă cu multe zerouri. Cei doi bărbați au fost arestați imediat și duși la secția de poliție pentru investigații suplimentare. Pentru că nu au antecedente, cei doi vor fi cercetați în stare de libertate, potrivit lavozdegalicia.es.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel