Spania. Dezvăluire TERIBILĂ făcută de fetița de 8 ani a ROMÂNCEI găsite DECAPITATĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O crimă odioasă a îngrozit comunitatea dintr-un orăşel din Spania. O româncă de 36 ani, însărcinată în luna a 6-a, a fost ucisă cu brutalitate, în casa în care locuia, din provincia Valencia.

Iubitul ei spaniol a găsit-o fără haine şi decapitată. Fetiţa nenăscuta nu a mai putut fi salvată. Deocamdată, poliţia spaniolă nu are niciun suspect. Între timp, primarul din oraş a decretat zi de doliu, iar locuitorii au protestat împotriva violenţei asupra femeilor.

Citește și Spania. Ce se întâmplă cu ASASINUL care a DECAPITAT o ROMÂNCĂ însărcinată

Crima s-a petrecut în Xativa, un orăşel din sudul provinciei Valencia. Isabell Elena Răducanu locuia acolo cu chirie de un an, alături de iubitul ei, un cetăţean spaniol de 32 de ani, care lucrează în agricultură.

Românca mai avea o faţă de opt ani. Moartea Isabellei a provocat un val de îngrijorare în comunitatea locală. Pe reţele sociale, povestea româncei a fost distribuită de zeci de spanioli, dar şi de prieteni, care îi promit că vor avea grijă de fetiţa ei de 8 ani, care le-ar fi spus că îşi doreşte să devină poliţist ca să afle adevărul, potrivit Știrile PRO TV.

Citește și Spania. Româncă însărcinată în 6 luni, găsită goală și cu gâtul tăiat, în propria casă. Sfârșit TRAGIC pentru Elena

În România, Ministerul Afacerilor Extrerne ne-a transmis că are în atenţie cazul româncei din Spania, asta după ce la Consulatul României la Castellon de la Planaă, o rudă de-a femeii a cerut asistenţă consulară şi ajutor pentru repatrierea femeii.

Poliţia Naţională din Spania continua investigaţia. La acest moment, anchetatorii nu exclud niciun scenariu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel