Spania. Ce se întâmplă cu ASASINUL care a DECAPITAT o ROMÂNCĂ însărcinată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doliu într-un oraş din Spania, unde o româncă însărcinată în şase luni a fost ucisă într-un mod barbar. 

Aproape decapitată, tânăra şi-a găsit sfârşitul chiar înainte să devină mamă pentru a doua oară. Asasinul este liber, iar anchetatorii iau în calcul orice variantă, anunță Observator.

Isabel Elena Răducanu se pregătea să devină mamă pentru a doua oară, la sfârşitul verii. Mai avea o fetiţă de 8 ani, care locuia împreună cu ea într-un mic oraş din provincia Valencia.

Citește și Spania. Româncă însărcinată în 6 luni, găsită goală și cu gâtul tăiat, în propria casă. Sfârșit TRAGIC pentru Elena

Acolo a fost ucisă tânăra de 36 de ani, cu o cruzime extremă. Iubitul ei a găsit-o fără viaţă, întinsă pe pat, cu răni grave la gât. Şi copilul pe care îl purta în pântec era mort.

 

Iubitul Elenei a sunat la numărul de urgenţă

 

În stare de şoc, iubitul Elenei - un spaniol de 32 de ani - a sunat la numărul de urgenţă. Ajunşi la locul crimei, anchetatorii au început să caute indicii.

Încearcă să afle ce s-a întâmplat de când românca a plecat de acasă şi până atunci când s-a întors. O vecină le-a declarat că ar fi auzit certuri din apartamentul femeii.

Citește și Răsturnare de situație în cazul româncei UCISĂ în Spania. DETALIUL care revoltă opinia publică

Poliţiştii spun că intrarea în locuinţă nu a fost forţată. Interogat, iubitul româncei a recunoscut că aceasta lucra ca prostituată.

 

Nu a fost reţinută nicio persoană

 

Deocamdată nu a fost reţinută nicio persoană, anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în cazul celor întâmplate. Moartea Elenei a şocat tot oraşul - primarul a declarat astăzi zi de doliu, în memoria ei.

La o zi după crimă, o prietenă i-a făcut mamei ucise o promisiune: „Îţi promit, Isabel Elena Răducanu, că o să facem dreptate pentru tine. Fiicei tale o să îi dau toată dragostea pe care tu i-ai dat-o. Stai liniştită, îl vor găsi pe criminal şi va plăti pentru tot răul pe care ţi l-a făcut”.

Crima din Spania a avut loc la doar o zi după ce un român, stabilit în apropiere de Valencia, şi-a omorât iubita, apoi s-a sinucis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel