Răsturnare de situație în cazul româncei UCISĂ în Spania. DETALIUL care revoltă opinia publică

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul Isabelei Elena, românca însărcinată ucisă cu sânge rece în Spania. Polițiștii au acum o nouă pistă pe care să meargă în ancheta lor. 

Apar noi detalii în cazul Isabelei Elena, românca de 36 de ani găsită cu gâtul tăiat în propria casă din localitatea spaniolă Jativa, provincia Valencia. 

Potrivit anchetatorilor, femeia, însărcinată în 6 luni, a practicat prostituția până de curând, iar cercul de suspecți cuprinde acum și foști clienți ai acesteia. Acest detaliu care răstoarnă toată investigația a fost oferit chiar de partenerul româncei, un spaniol în vârstă de 32 de ani, relatează portalul elconfidencial.com.

Filmul tragediei 

Isabel Elena Răducanu, o româncă stabilită în Spania, a fost găsită complet dezbrăcată şi cu gâtul tăiat, în propria casă din localitatea Jativa (provincia Valencia). 

Elena era mama unei fetiţe în vârstă de 8 ani şi aştepta al doilea copil, fiind însărcinată în 6 luni. Cel care a făcut descoperirea șocantă a fost chiar partenerul ei de viață, spaniolul venind acasă de la lucru marți după-amiază, ca într-o zi obișnuită. 

Pănă în prezent, nu există un suspect în acest caz oribil, partenerul femeii având calitatea de martor.

Primarul din Jativa a declarat doliu în localitate, locuitorii fiind chemați miercuri, în faţa Primăriei, începând cu ora 12:00, în semn de omagiu pentru Isabel Elena.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel