Spania. Camion, răsturnat pe autostrada. Mii de litri de parfum vărsați pe carosabil, după ce două cisterne au explodat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Camion, răsturnat pe autostrada. Mii de litri de parfum, vărsați pe carosabil, după ce două cisterne au explodat
Spania. Camion, răsturnat pe autostrada. Mii de litri de parfum, vărsați pe carosabil, după ce două cisterne au explodat

Pompierii au intervenit, ieri dimineața, la doua accidente, în care au fost implicate camioane, în Banyeres del Penedès și Bisbal del Penedès. 

În primul accident este vorba despre o coliziune între o dubă frigorifică și un camion articulat, care transporta o încărcătură mare de parfumuri. Impactul a avut loc pe benzile spre nord ale AP-7, ieri, în jurul orei 2:00 dimineața.  

Camionul s-a răsturnat în mijlocul autostrăzii și, în urma impactului, două cisterne de marfă au explodat, lăsând 3.000 de litri de parfum vărsați pe carosabil, relatează lavanguardia.com.

Pompierii au fost nevoiți să-l salveze pe șoferul camionului, care a rămas blocat în interiorul cabinei. În plus, au fost nevoiți să transfere parfumul care se afla încă în cisternele camionului. 

Protecția Civilă a activat Sistemul Medical de Urgență (SEM), care a mobilizat patru ambulanțe pentru a-l evacua unul dintre șoferi la Spitalul Bellvitge din Barcelona. Celălalt șofer a primit îngrijiri medicale la locul producerii accidentului.

 

Spania. Camion, răsturnat pe autostrada. Două cisterne au explodat. Mii de litri de parfum s-a vărsat pe carosabil

 

Accidentul de pe AP-7 a provocat un alt accident la kilometrul 231 al AP-2, în Bisbal del Penedès. În jurul orei 4:37 dimineața a avut loc o coliziune în lanț cu patru autospeciale implicate, dintre care trei au luat foc în urma coliziunii.

Au fost mobilizate 11 echipaje ale Pompierilor. Sistemul Medical de Urgență a trimis cinci ambulanțe pentru evacuarea șoferilor. Trei dintre ei au fost duși la Spitalul del Vendrell cu răni ușoare, iar al patrulea șofer și-a pierdut viața în accident.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel