Spania. Artist român, mort după săptămâni de suferință: „Sandu de la Palma va cânta în ceruri!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Artist român, mort după săptămâni de suferință: „Sandu de la Palma va cânta în ceruri!”
Spania. Artist român, mort după săptămâni de suferință: „Sandu de la Palma va cânta în ceruri!”

Sandu, un cântăreț român de 56 de ani, a murit în Spania după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de apropiații artistului care îl plâng acum cu mult regret.

„Încă un român va fi condus azi pe ultimul drum. Sandu De la Palma, Drum lin spre cer! Virusul nu l-a ocolit și la răpus la 56 de ani (a decedat după o luptă de o lună cu virusul ucigaș, nu era nici vaccinat și a făcut complicații respiratorii). Aveți grijă de voi, cinci români au decedat în ultima lună, toți fără vaccin. Rămâne neputința și durerea pe cei ramași în urma lor. Drum lin, Sandu (cunoscut și ca solist la evenimentele din Palma de Mallorca)”, a transmis Daniela pe rețelele sociale.

„A plecat un om bun cu sufletul curat dintre noi, care pe mulți din voi v-a îmbucurat prin cântările lui! De azi va fi un înger și va cânta în ceruri! Rog pe toată lumea care mi-ați cunoscut tatăl și vreți să fiți alături de el și de noi cu un ajutor pentru a-l înmormanta creștinește la el acasă va las nr de cont și vă mulțumesc! IBAN: LT163250092200866581BIC REVOLT21 BIANCA IASMINA GHERGHITI”, a transmis fiul artistului.

Trupul neînsuflețit al lui Sandu este depus între orele 14:30 - 21.00 la capela Generar Riera (Camí de Jesus nr 2) din Palma de Mallorca. Toți cei care vor să își ia rămas bun de la Sandu o vor putea face doar astăzi, apoi va fi transferat în România unde va fi înmormântat.

 

„Doamne, câtă suferință, Sandule!”

 

Mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară. Sute de români care l-au cunoscut sau care au auzit de el au transmis regretele.

„Te iubesc fratelo! Până aici a a fost drumul tău și cariera ta. Mă doare tare mult plecarea ta, pentru că mai aveam multe de făcut și multe nopți de pierdut. Dar ne-ai lăsat pe toți care te-am iubit”

„Doamne, Dumnezeule! Chiar pe omul ăsta mai bun, un înger de om l-ai luat. Doamne, câtă suferință, Sandule! Offf, inima ta bună și sufletul ce l-ai avut pentru fiecare în parte. Ai ajutat cu toată puterea ta pe toată lumea, iar acum noi stăm și ne gândim că nu te mai avem, nu mai vii la noi, nu mai vorbești cu noi, nu ne mai zici dedicații și nu ne mai vorbești frumos! Ni s-au rupt sufletele că nu te mai putem vedea! Foarte trist! Regret! Ai suferit mult bietul de tine om bun.. nu meritai așa ceva! Dumnezeu să te odihnească și îți mulțumim toți cei apropiați ai tăi, vecinii Mallorca, de 19 ani la bine și la greu!”

„Condoleanțe familiei, o pierdere foarte mare, ne înveselea cu muzica lui, o să fii tot timpul în sufletele noastre Sandule, mare om, mare pierdere”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel