Spania. Un român își plânge soția după ce unchiul lui i-a curmat viața: A așteptat să plece la serviciu pentru a o ataca pe Veronica

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Un român își plânge soția după ce unchiul lui i-a curmat viața: A așteptat să plece la serviciu pentru a o ataca pe Veronica. FOTO: captură lasprovincias.es
Spania. Un român își plânge soția după ce unchiul lui i-a curmat viața: A așteptat să plece la serviciu pentru a o ataca pe Veronica. FOTO: captură lasprovincias.es

Un român, în vârstă de 64 de ani, a curmat, astăzi, viața soției nepotului său, în vârstă de 33 de ani, în Alginet, Comunitatea Valencia din Spania.

Moartea violentă a unei femeia șocat astăzi întreg municipiul Alginet. Cu această veste tragică, locuitorii acestui oraș din Ribera Alta s-au trezit. Și este că ceea ce la început părea o sinucidere, de când românul s-a aruncat pe fereastră, a scos la iveală o crimă odioasă care a distrus o întreagă familie.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

După ora locală 07:30, locuitorii străzii Valencia de Alginet au anunțat serviciile de urgență după ce au văzut cum un bărbat a căzut pe fereastra de la etajul cinci unde locuia. Imediat, au venit agenți ai Gărzii Civile și ai Poliției Locale care au izolat această stradă centrală pe care zăcea trupul neînsuflețit al acestui român de 64 de ani care a murit pe loc din cauza loviturii puternice.

Când agenții au urcat la apartamentul în care locuia pentru a verifica ce s-a întâmplat, au descoperit trupul neînsuflețit al unei femei. Victima este Veronica, în vârstă de 33 de ani, de naționalitate spaniolă, și soția nepotului românului care a sărit pe fereastră. Victima era în pat și avea o rană prin înjunghiere la gât care i-a cauzat moartea.

Se pare că presupusul criminal a așteptat ca nepotul său și soțul Veronicăi să plece de acasă pentru a merge la muncă pentru a o ataca în timp ce ea dormea. După săvârșirea infracțiunii, acesta s-a aruncat cu spatele pe fereastră, după cum au spus unii martori.

La momentul evenimentelor, cei doi copii ai cuplului se aflau și ei acasă. Cel mai mare, de aproximativ 10 ani, a auzit zgomote și s-a trezit și și-a găsit mama întinsă în pat.

Spania. Un român a furat 1,6 milioane de euro în doar 10 secunde. Constantin, „creierul“ celui mai mediatizat jaf din ultimii ani

 

Românul a fost adus în Spania de câteva luni și primit în casa nepotului 

 

Românul locuia cu familia nepotului său de doar câteva luni în acest apartament de pe strada Valencia. Soțul Veronicăi l-a ajutat să ajungă în Spania și l-a primit în casa lui. Acest bărbat de 64 de ani este singurul suspect în această infracțiune pe care Garda Civilă o anchetează.

Surse judiciare au indicat că această crimă nu este un caz de violență de gen, întrucât aceste persoane nu au avut o relație romantică, deși locuiau în aceeași casă cu copiii minori ai cuplului.

Crima a lăsat devastată întreaga familie a Veronicăi, care a venit la casă după ce a fost sesizată de agenți. Soțul tinerei, de naționalitate română, a plâns continuu. Părinții Veronicăi nu au putut înțelege ce s-a întâmplat și au avut nevoie de îngrijiri medicale în aceste momente dureroase.

Spania. Răsturnare de situație în cazul românului care ar fi oprit circulația trenurilor în jumătate din țară: Anunțul Ambasadei României la Madrid

 

„Unchiul nu mi-a făcut o impresie bună”

 

Vecinii cuplului, vizibil emoționați, au raportat că au crezut că Garda Civilă a venit pentru sinuciderea românului. Abia după câteva ore au descoperit că Veronica a fost ucisă.

„La scurt timp dimineața am auzit niște zgomote, dar aproape nimic, nu mi-a atras atenția”, a comentat vecinul care locuiește pe același palier cu această familie. Toți au subliniat că acest cuplu nu a creat probleme și că au fost foarte drăguți mereu. Cu toate acestea, unul dintre vecini a subliniat că unchiul „nu mi-a făcut o impresie bună”.

Consiliul Local Alginet a convocat pentru joi, la ora locală 12:00, un miting tăcut la ușa Primăriei pentru a condamna acest caz, pe care îl descriu drept „violență în familie” și pentru a cere societății să conștientizeze importanța prevenirii și eradicării violenței.

Spania. Judecătorii, undă verde eutanasierii cerută de „pistolarul din Tarragona”. Este primul român cu eutanasie aprobată de instanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel