Spania. Șofer român de TIR, MORT în cabina camionului: Dănuț a fost găsit întins pe pat, fără viață, de un coleg

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Șofer ROMÂN de TIR, găsit MORT în cabina camionului: Dănuț a fost găsit întins pe pat, fără viață, de un coleg . FOTO: captură levante-emv.com
Spania. Șofer ROMÂN de TIR, găsit MORT în cabina camionului: Dănuț a fost găsit întins pe pat, fără viață, de un coleg . FOTO: captură levante-emv.com

Danut B., un șofer român de TIR de 40 de ani, a fost găsit mort în cabină, ieri dimineață, de către un alt coleg, într-o zonă a unui poligon industrial Riba-roja de lângă autostrada A3, Spania, folosită de transportatori să se oprească, să se odihnească și să doarmă până a doua zi dimineață.

Dănuț se îndrepta spre La Junquera, însă a oprit în parcare pe timp de noapte. Un alt șofer de camion i-a găsit trupul neînsuflețit la 9:30 miercuri dimineața când, văzând că nu se mișcă, a mers să verifice. Poliția judiciară a Gărzii Civile din Riba-roja investighează circumstanțele morții, deși o primă inspecție efectuată de medicul legist nu a constatat semne externe de violență.

Astăzi va fi efectuată autopsia la Institutul de Medicină Legală din Valencia, care va clarifica cauza exactă a morții acestui transportator, identificat ca Dănuț B., în vârstă de 40 de ani, rezident în România, dar care în timpul muncii stătea în orașul Alaquas.

 

Dănuț stătea întins pe pat

 

Compania de transport susține că este ciudat faptul că Dănuț s-a oprit să doarmă în parcare întrucât el trebuia să fie în acea noapte în La Junquera. Una dintre ipotezele abordate este că el s-a abătut de la traseu din cauza unor fapte care nu au legătură cu munca sa.

La locul unde a fost găsit cadavrul, s-au deplasat agenți din grupul Criminalistică al Gărzii Civile, care au prelevat probe și au analizat în detaliu întregul camion. Nu era nimic forțat sau semne de luptă în cabină. Dănuț stătea întins pe pat și purta tricou și lenjerie intimă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel