Spania. PREMIERĂ de la începutul pandemiei: Niciun deces cauzat de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Noul coronavirus nu a cauzat niciun deces în Spania în ultimele 24 de ore, o premieră în ultimele trei luni, au anunţat luni autorităţile de la Madrid, potrivit AFP şi EFE.

''Datele de ieri nu indică niciun deces cauzat de coronavirus. Aceasta este o informaţie foarte, foarte pozitivă'', a declarat directorul Centrului spaniol de alerte sanitare, Fernando Simon, într-o conferinţă de presă.

De la 3 martie, data primului deces din Spania cauzat de COVID-19, ţara a înregistrat zilnic morţi legate de noul coronavirus.

Spania, una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19, a consemnat în total 27.127 de decese şi 239.638 de cazuri confirmate de infectare cu SARS-CoV-2, conform unui bilanţ transmis luni de Ministerul Sănătăţii spaniol.

Totuşi, Fernando Simon a lansat un apel la prudenţă, avertizând că evenimentele cu număr mare de participanţi nu sunt autorizate, aşa cum a fost cazul unei sărbători ce a reunit mii de tineri sâmbătă seară în oraşul Tomelloso, din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha (centru). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel