Soțul unei badante românce, sfârșit tragic în Italia: „Alina și Marian au fost oameni buni și muncitori”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Soțul unei badante românce, sfârșit tragic în Italia: „Alina și Marian au fost oameni buni și muncitori”
Soțul unei badante românce, sfârșit tragic în Italia: „Alina și Marian au fost oameni buni și muncitori”

Comunitatea românească din Massa, Italia, este încă zguduită după tragedia de luni. Marian S., un muncitor român de 46 de ani, a murit la locul de muncă. 

Marian se va întoarce probabil în România. Se va odihni în pământul în care s-a născut, după ce muncitorul în construcții care a murit luni dimineață într-o tragedie la locul de muncă. „Cred că se va întoarce acolo pentru că în România Marian o mai are pe mama lui, o femeie foarte dulce”, spune Mariana.

Alina. Așa este cunoscută în comunitatea românească Ana Maria, iubita lui Marian, care și-a luat un rămas bun sfâșietor pe pagina de Facebook. „Alina și Marian au fost oameni buni și muncitori”, adaugă Mariana. „Ea, de exemplu, lucrează foarte mult ca îngrijitoare”.

Italia. Un copil român de numai 4 ani s-a stins pe un pat de spital, după ce a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare

 

Marian a căzut în gol de pe acoperiș

 

Comunitatea românească care trăiește și lucrează în Massa din Italia este încă zguduită de ceea ce s-a întâmplat. Marian a căzut în gol de la cinci metri înălțime, luni dimineață, de pe acoperișul unei clădiri de locuințe la care lucra. Casa este înconjurată de schele, iar pe panoul de șantier scrie că acolo se lucrează pentru a face clădirea mai eficientă energetic și lucrări de întreținere extraordinare.

2. -imagine fara descriere- (sotul-unei-badante-romance--sfarsit-tragic-in-italia-alina-si-marian-au-fost-oameni-buni-si-muncitori-2.jpg)

FOTO: ILUSTRATIV/Pixabay

Româncă din Italia, salvată de un copil care a sunat la 112: Băiețelul erou l-a auzit, în tren, pe un conațional când vorbea de planurile sale

Rezultatele anchetelor elaborate de personalul ASL Nord-Vest pentru prevenire și siguranță la locul de muncă sunt încă așteptate. Ancheta Parchetului va fi cea care va face lumină asupra cauzelor tragediei. Va fi necesar să se înțeleagă, de exemplu, dacă Marian a fost sau nu legat de cablul de siguranță care este obligatoriu atunci când se lucrează la înălțime. Și românul era pe acoperiș.

Pe trupul neînsuflețit al muncitorului din construcții se va face o autopsie și apoi va fi restituit familiei pentru a-i face o înmormântare creștinească.

„Crăciunul acesta nu vei rămâne singur”. Doi frați români din Italia, prânz gratuit oamenilor singuri și nevoiași: „Felicitări pentru gestul frumos!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel