Sora Danei Leonte, ROMÂNCA găsită MOARTĂ în Spania, APEL DISPERAT pentru fetița ORFANĂ după CRIMĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dana Leonte, o tânără româncă, dată dispărută în urmă cu mai bine de trei luni în Malaga, a fost ucisă! Criminalul ar fi chiar iubitul femeii, un spaniol care a fost deja arestat.

După trei luni de investigaţii şi o mobilizare impresionantă de forţe, poliştii spanioli au rezolvat misterul dispariţiei Danei Leonte: iubitul ei a ucis-o! Românca avea 31 de ani şi de curând îşi deschisese un mic bar, în localitatea Arenas din zona Malaga.

Sora Danei era cu familia în Spania, în vacanţă, la data dispariţiei. Urma să-şi revadă sora, după nouă ani, şi să-şi cunoască nepoata, chiar pe 12 iunie. A avut o presimţire sumbră când a aflat că Dana este de negăsit.

„Eu nu am crezut nicio clipă că a fugit. Am ştiut din prima clipă că e moartă. Am ştiut de atunci sigur, că nu mai este. Am simţit”, a spus Claudia Ilie, sora tinerei ucise, potrivit Observator.

O descoperire macabră, făcută de un fermier care se plimba cu câinele pe un deal aflat în apropierea casei celor doi, a confirmat cele mai negre suspiciuni.

Rudele tinerei fac demersuri pentru a o aduce în România pe fetiţa acesteia, de zece luni.

„Dorim să înfiem fetița! Am un băiețel de 10 ani. Vreau să fie cunoscută problema! Copila aia nu trebuie să rămână în familia aia! Va fi un adolescent cu povara asta în spate toată viața! E copilul surorii mele, nu? Sper să o obţinem cât mai repede şi fata să scape de traumele de acolo”, a spus Claudia, la Antena 3.

Copila se află acum în grija serviciilor sociale din Spania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel