EXCLUSIV  Sondaj înmatriculare mașini Italia. 40.000 de ROMÂNI au RĂSPUNS

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Redacția Stiridiaspora.ro a inițiat în data de 10 septembrie un sondaj cu întrebarea: „Este corectă noua lege a înmatriculării mașinilor din Italia?". Votul a fost masiv, peste 40.000 de români răspunzând. 

Părerile au fost de-a lungul timpului împărțite: unii români din Italia spun că este normal ca legea să fie respectată și mașinile trebuiau chiar de mult timp înmatriculate în Italia, iar alții nu sunt deloc de acord cu această schimbare a legii care îi dezvantajează și pe unii i-a costat foarte scump: amenzi și pentru unii chiar sechestrarea mașinilor în peninsulă. 

Sondajul s-a încheiat astăzi cu următorul rezultat: 13.738 (33.91%) români cred că legea este una corectă, în timp ce 26.781 (66.09%) persoane consideră că legea nu este corectă. 

Citește și Numere românești Italia. Un deputat a izbucnit în direct: E o vânătoare. Nu le poți CONFISCA masina

Sondajul a fost realizat după ce în data de 4 decembrie în Italia a fost implementată legea care prevede ca şoferii care au rezidenţa de peste 60 de zile în Italia nu mai au voie să circule cu o maşină înmatriculată în străinătate. Sute de români au fost deja amendați deja sau au rămas fără mașini în mai puţin de două săptămâni.

 

(w670) 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel