Șoferul de TIR care a evitat bâtrâna de 90 de ani, premiat de Poliția Română:"Felicitări, domnule conducător auto!"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Șoferul de TIR care a evitat în ultima clipă o bătrână de 90 de ani, trăgând brusc de volan, a fost premiat de Poliția Română. 

"ȘI ÎN TRAFIC, CEL MARE ÎL PROTEJEAZĂ PE CEL MIC!Un camion de mare tonaj și o bunicuță, de aproape 90 de ani, au fost protagoniștii unui filmuleț accesat online de sute de mii de persoane. Colegii noștri din județul Buzău și-au dorit să afle cine a fost în spatele volanului camionului. De ce? Pentru a-i spune personal că suntem mândri de profesionalismul de care a dat dovadă, în timp ce conducea vehiculul, evitând o tragedie.La finalul săptămânii trecute, domnul Georgian Dinu, tranzita județul Galați, la volanul unui camion de mare tonaj, reușind să evite accidentarea unui pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis. „O conduită preventivă în trafic poate salva vieți!” - a fost precizarea domnului Georgian, șofer profesionist de aproape 18 ani, pentru colegii de breaslă. Felicitări, domnule conducător auto! Vă dorim doar călătorii liniștite!" este mesajul oficial transmis de Poliția Română.

Momentul, devenit viral pe internet

Evenimentul produs în Galaţi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Buzoianul în vârstă de 37 de ani a început să strângă numeroase mesaje de apreciere pe reţelele de socializare. Evenimentul rutier a avut loc miercuri dimineaţă, pe DN 2B, în localitatea Movileni, din judeţul Galaţi.  

Vezi și: Imagini de infarct: Un TIR evită milimetric o femeie de 90 de ani aflată pe șosea: Bătrâna a fost AMENDATĂ (VIDEO)

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil”, a transmis IPJ Galaţi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel