Șofer român, beat și fără permis, a lovit zece mașini parcate în Constanța. Decizia de ultimă oră a magistraților

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din județul Suceava, care la sfârșitul săptămânii trecute a lovit zece mașini parcate în municipiul Constanța, fără a avea permis de conducere și o alcoolemie de 2,04 mg/l alcool pur în sânge, va fi cercetat sub control judiciar.

Judecătoria Constanța a decis luni, să respingă că nefondată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța de arestare preventivă a unui bărbat care a lovit zece mașini parcate în municipiul Constanța. Instanța a hotărât că bărbatul să fie cercetat sub control judiciar. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pe dată de 26 februarie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe stradă Lirei din municipiul Constanța, în urmă căruia zece mașini parcate au fost avariate. În momentul când polițiștii au ajuns la față locului șoferul nu era în zona respectivă.

 

Avea o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge



"Polițiștii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din județul Suceava. În urmă verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se află sub influență băuturilor alcoolice. În urmă prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge", se arată în comunicat.

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcute false. Totodată, din investigații a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu și pentru a-l conduce. El este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influență băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neinmatriculat, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și furt în scop de folosință.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel