Șofer român beat, urmărire ca în filme cu polițiștii din Spania. A pierdut controlul mașinii și a intrat într-un canal. Ghinionul lui nu s-a oprit aici - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Urmărire ca în filme: patru carabinieri au fost răniți, după ce un șofer nu a oprit la stop
Urmărire ca în filme: patru carabinieri au fost răniți, după ce un șofer nu a oprit la stop

Un șofer român, în vârstă de 29 de ani, a avut parte, vineri seară, de o urmărire ca-n filme în Mollerussa, o localitate în Spania în comunitatea Catalonia din provincia Lleida.

Conform primelor informații oferite de oamenii legii din Spania, șoferul român circula pe o autostradă din capitala regională, când a dat peste un control al Mossos d'Esquadra. Dar, departe de a se opri, el a fugit după ce a refuzat să facă teste de alcool și droguri și a încercat să-i lase pe agenți în urmă.

Din păcate pentru el, urmărirea ca-n filme s-a sfârșit în canalul municipal. Înainte să părăsească drumul de două ori, el a ajuns cu mașina în canalul Mollerussa.

Spania. Român arestat după ce și-a petrecut noaptea de Revelion, la hotel, cu fosta soție

 

Șoferul român a ajuns blocat în canal

 

Șoferul român a căzut cu mașina lui, un Nissan Almera argintiu, direct în canal. Ba mai mult, ghinionul s-a ținut de el și a rămas prins în interiorul vehiculului. Agenții au sunat la serviciile de urgență și, la scurt timp, la locul accidentului au venit pompierii de la Generalitat și medici de la Sistemul de Urgență Medicală (SEM).

2. -imagine fara descriere- (sofer-roman-beat--urmarire-ca-in-filme-cu-politistii-din-spania--a-pierdut-controlul-masinii-si-a-intrat-intr-un-canal--ghinionul-lui-nu-s-a-oprit-aici-2.jpg)

Pompierii au fost nevoiți să-l scoată din autovehicul, iar medicii de la fața locului l-au tratat la scurt timp după. Românul a fost rănit ușor și nu a avut nevoie de transfer la spital.

Mossos d'Esquadra, odată finalizată salvarea, l-au denunţat că a refuzat să facă testele de alcool şi droguri și l-au acuzat de condus imprudent şi în stare de ebrietate. Poliția catalană bănuiește că permisul internațional pe care îl avea nu este valabil pentru a conduce în Spania. Românul are și cinci dosare pentru infracțiuni anterioare.

Spania. Român, urmărit ca-n filme pe autostradă. Suspectul avea mașina burdușită cu hașiș

 

Agenții Mossos d'Esquadra, atacați de un alt șofer beat

 

Acest incident din orașul Lleida vine la câteva zile după ce un cuplu a  atacat un agent al Mossos d'Esquadra după ce au fost opriți la un baraj rutier. În acest dosar, survenit pe 3 ianuarie în zorii zilei, un tânăr de 25 de ani a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate fără permis. Poliția l-a dus acasă și, când a deschis ușa iubita lui, i-a atacat cu o bâtă de baseball.

Din fericire, vineri seară, românul a fugit doar și a ajuns în canal provocând pagube materiale, dar nu și personale.

Spania. Român, sfârșit tragic în a treia zi de Crăciun. Locuia în autorulota care a luat foc de mai bine de un deceniu

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel