Spania. Român arestat după ce și-a petrecut noaptea de Revelion, la hotel, cu fosta soție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat, de origine română, a fost arestat în primele ore ale Anului Nou în Salamanca (provincia Castilia și León), Spania pentru că și-ar fi agresat sexual fosta parteneră, tot româncă, alături de care are un fiu. Deși despărțiți, cei doi au decis să își petreacă Revelionul împreună, la un hotel, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Potrivit unor surse din acest caz, citate de publicația spaniolă LA GACETA, bărbatul și femeia, ambii în vârstă de 40 de ani și de naționalitate română, au avut contacte sporadice, iar sâmbătă au stabilit să se întâlnească la un hotel. La hotel, au întreținut relații sexuale: potrivit lui, consimțite în permanență, potrivit ei, aparent forțate după o ceartă între ei.

Ca urmare, femeia a depus plângere împotriva bărbatului și a mers să fie examinată de medici, menținându-și în permanență versiunea sa asupra evenimentelor.

Român arestat în Spania după ce și-a petrecut noaptea de Revelion, la hotel, cu fosta soție

 

Plângerea femeii pentru presupusele fapte care ar fi avut loc în noaptea de Anul Nou a dus la arestarea românului care, duminică la prânz, a rămas în celulele poliției de pe strada Jardines în așteptarea de a fi pus la dispoziția Tribunalului de Gardă pentru o presupusă infracțiune de agresiune sexuală.

Românul denunțat de fosta soție pentru că ar fi agresat-o sexual într-un hotel în noaptea de Anul Nou, a intrat luni în închisoarea din Topas. Potrivit LA GACETA, bărbatul, pus în fața probelor împotriva sa - cel puțin declarația victimei și câteva înregistrări audio care ar putea dovedi că într-adevăr a atentat la libertatea sexuală a acesteia -, a intrat la închisoare.

Procurorul a cerut încarcerarea sa, măsură la care s-a opus apărarea. În cele din urmă, a fost emisă o pedeapsă cu închisoarea din cauza riscului de fugă și pentru integritatea fizică a femeii.

 

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->

https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel