Șofer român, accident grav în Ungaria, după ce a rămas fără frâne pe autostradă: A făcut praf patru mașini

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român a rămas fără frâne și a accidentat patru mașini pe autostrada M1. Un șofer a suferit răni grave.

O cameră de supraveghere a traficului a societății maghiare Public Road Nonprofit Ltd. a înregistrat o mașină care a intrat într-o coadă de mașini pe autostrada M1, sâmbătă după-amiază, 16 octombrie 2021, practic fără frâne. Șoferul care circula cu viteză excesivă a intrat în trei mașini, unul dintre automobiliștii nevinovați suferind răni grave. 

Autoritățile raportează că, la 16 octombrie, o coadă de mașini a fost blocată în apropierea kilometrului 142 al autostrăzii M1, în zona Lébény, din cauza unor lucrări de asfaltare care au implicat restricții. Marea majoritate a șoferilor au încetinit pentru a ține cont de avertismente și aproape toți au folosit luminile de avarie pentru a-i avertiza pe cei din spatele lor cu privire la situația din trafic.

Șofer român, accident grav în Ungaria, după ce a rămas fără frâne

 

Totuși, pe banda interioară, un SUV alb a încetinit și el și a folosit luminile de avarie, dar autoturismul break roșu cu numere de înmatriculare românești din spatele său nu a frânat deloc. Dându-și repede seama de situație, SUV-ul a reușit să "scape" pe banda exterioară, dar break-ul s-a izbit puternic de vehiculele care așteptau. În total, trei mașini au fost strivite.

Forța impactului a fost atât de mare încât mașina care a fost lovită prima a fost răsturnată.

După accident, dorința oamenilor de a ajuta a fost din nou evidentă, deoarece mai multe persoane s-au repezit imediat în ajutorul automobiliștilor blocați, readucând chiar și vehiculul răsturnat - care fusese distrus aproape de nerecunoscut - în poziția sa normală și ajutându-i pe răniți să iasă din vehicule. Pasagerul din mașina albă a suferit răni grave și a trebuit să fie transportat la spital de serviciile de urgență. 

Cinci români MORȚI într-un accident de microbuz în Ungaria, pe autostrada M1

 

Un accident alt teribil a avut loc la kilometrul 94 al autostrăzii M1, pe direcția Gyor, în Ungaria. Un microbuz cu șase români, patru femei și doi bărbați, a intrat într-un TIR, iar cinci dintre pasageri și-au pierdut viața. 

Fiica uneia dintre pasagerele moarte a vorbit după tragedie susținând că românii din microbuz erau din Odorheiu Secuiesc și Sovata și se îndreptau spre Germania, la muncă. 

Șase persoane călătoreau în vehicul cu șoferul care nu avea însoțitor și ar fi condus tot drumul singur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel