Update. Imagini de coșmar. Cinci români MORȚI într-un accident de microbuz în Ungaria, pe autostrada M1

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Accident groaznic de circulație petrecut în această seară în Ungaria. Din primele informații se pare că un microbuz cu numere de România a intrat într-un TIR, iar cinci români și-au pierdut viața.  

Update ora 19:38. Microbuzul implicat în accident este înmatriculat în județul Harghita.

Iată primele imagini de la fața locului:

 

Presa maghiară relatează că cinci oameni au murit. Este vorba despre două femei și trei bărbați. Accidentul a avut loc la kilometrul 94 al autostrăzii M1, pe direcția Gyor. 

Pál Győrfi, purtător de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță, a declarat pentru MTI că mai multe ambulanțe și un elicopter au fost trimise la fața locului. 

În afara celor cinci persoane decedate, un alt bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spitalul de ambulanță din Győr cu o leziune la cap, dar într-o stare stabilă, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sebestyén Margály Varga, purtătorul de cuvânt local al comitetului pentru situații de urgență a confirmat pentru MTI că un microbuz cu numere de înmatriculare românești a intrat într-un camion din spate, iar pasagerii morți provin din microbuz.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:00, iar potrivit martorilor, microbuzul (cel mai probabil de tipul 8+1) are culoarea roșie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel